ekmek

حتما وقتی خمیر این نان را درست می کنید پیش خود می گوئید گردو را آخر از همه بعد از مخلوط کردن بریزیم که له نشود ولی این کار را  نکنید مواد خمیر را که به ترتیب می ریزید گردو را هم در جا خود بریزید و مطمئن شوید که هرگز له نمی شود. این نان امگا 3 دارد پس بهتر است آن را در صبحانه خود بگنجانید

 مواد لازم:
آرد 5 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن زیتون نصف استکان
گردو 1 کاسه
مایه خمیر نصف پاکت
نمک و آب
رویه:
زرده تخم مرغ 1 عدد
ekmak2
طرز تهیه :
در کاسه آرد ریخته سپس نمک را هم اضافه می کنیم وسط آن را گودال کرده  و مایه خمیر را در آنجا قرار می دهیم روی مایه خمیر شیر  و  روغن زیتون را می ریزیم   مایه خمیر را حل میکنیم  و گردو را درشت خرد کرده و می ریزیم آب ولرم را به اندازه لازم می ریزیم  و مایه خمیر را حل می کنیم  از وسط شروع به هم زدن می کنیم تا به کناره ها برسیم   از خمیر تکه هایی برداشته و روی میز کار گرد می کنیم  روی سینس فر کاغذ روغنی  انداخته و می چینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم می گذاریم استراحت کند سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.