kufte

این بار کوفته ای که آموزش می دهیم مواد داخلی در داخل بادمجان قرار ندارد بلکه شکل زیبا و متفاوتی بخود گرفته است.

موادلازم:

گوشت چرخ کرده 500 گرم

پیاز 1 عدد

جعفری 1 دسته

تخم مرغ 1 عدد

آرد سوخاری

نمک و فلفل

بادمجان 3 عدد

فلفل سبز 5 عدد

نمک و روغن زیتون

طرز تهیه:

در کاسه گوشت چرخ کرده را ریخته و رویش پیاز رنده می کنیم و تخم مرغ را  ریخته و جعفری را ریز خرد شده و نمک و فلفل می ریزیم  ورز میدهیم و آرد سوخاری ریخته و آن را قوام دار می کنیم خوب مخلوط کرده و به شکل کوفته های دراز در می آوریم ( شکل کوفته ازمیر). بادمجانها را  یک درمیان پوست کنده و به شکل انگشتی خرد میکنیم در تابه خیلی کم روغن زیتون ریخته  و بادمجانها را در آن تفت می دهیم و در صافی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود فلفل هار ا از درازا دو قسمت کرده در تابه تفت می دهیم  نمک و فلفل ریخته در یک تابه کوفته ها را سرخ میکنیم  در کناره های ظرف مورد نظر بادمجان و فلفل را می چینیم  در وسط ظرف کوفته هارا چیده و سرو می کنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.