holding
با چه راههایی می توانیم بفهمیم طرف مقابلمان در رابطه عاشقانه ما را نیز دوست دارد یا خیر ؟و به چه اندازه ای برای ما اهمیت قائل است و با چه راههایی می توانیم عشق و محبت آنان را محک بزنم و از علاقه آنان به خودمان مطمئن شویم

تنها شما نیستید که تصور می‌کنید شوهرتان به اندازه‌ای که برای زندگی مشترک‌تان قدم برمی‌دارید، برای ساختن زندگی‌تان تلاش نمی‌کند؛ بسیاری از آقایان هم بر این عقیده هستند که مثل همسرشان نمی‌توانند همه وجودشان را برای رابطه‌ای که دوستش دارند، خرج کنند.

زنانی که همه عشق‌شان را خرج به دست آوردن دل و توجه همسرشان می‌کنند، اغلب از اینکه تنها برای مستحکم کردن رابطه‌شان انرژی می‌گذارند، می‌رنجند و از اینکه همسرشان نمی‌داند در برابر بحران‌هایی که به زندگی‌شان حمله می‌کند چطور باید بایستد، شکایت می‌کنند. ترس یک زن از اینکه همانقدر که عاشق است، دوست‌داشته نشود، می‌تواند او را از برداشتن قدم‌های بیشتر برای دوام زندگی مشترکش دلزده کند؛ اما واقعیت این است که همیشه تفاوت در میزان عشق زن و مردی که در کنار هم زندگی می‌کنند نیست که سد راه احساسات یکی از آنها می‌شود، بلکه تفاوت در شیوه عشق ورزیدن، بیشتر از هر چیزی می‌تواند ادامه زندگی شیرین آنها را تهدید کند.

او واقعا مرد ایده‌آل است؟
همه ما در ذهن‌مان تصویری از یک رابطه ایده‌آل داریم. مردی را پیدا می‌کنیم و برای خلق رابطه‌ای که در ذهن‌مان داریم، بدون مشارکت و همکاری او تلاش می‌کنیم. انگار به این مرد می‌گوییم: تو فقط در این رابطه شرکت داشته باش و من زحمت برآورده کردن همه نیازهای روانی و عاطفی را در این رابطه می‌کشم. همین قرارداد ناگفته و نانوشته شما را مصمم می‌کند برای ایجاد صمیمیت در رابطه به آب و آتش بزنید، بحران‌های عاطفی که رابطه شما را نشانه می‌گیرد را یک‌تنه حل کنید، حتی برای برنامه‌های دونفره‌تان تصمیم بگیرید و برنامه‌ریزی کنید و تنها از مرد مقابل‌تان بخواهید که همسرتان باشد.

شاید حضور در چنین رابطه‌ای، مرد زندگی شما را در ظاهر راضی کند اما به مرور از اینکه تنها با خودتان رابطه دارید و این خودتان هستید که می‌برید، می‌دوزید و به تن می‌کنید، خسته می‌شوید. رابطه شما در ظاهر خوب و بی‌مشکل به نظر می‌رسد و حتی اگر به همسرتان بگویید از این زندگی خسته شده‌اید و می‌خواهید ترکش کنید، او را شوکه و بهت‌زده خواهید دید. رابطه به ظاهر دو نفره‌ای که می‌تواند در نظر اطرافیان و حتی همسر شما ایده‌آل به نظر برسد، درواقع تک‌نوازی‌ است که خودتان ترتیب داده‌اید و صدایش به گوش هر کسی جز خودتان خوش می‌آید.

در این رابطه:
1.این شما هستید که از برنامه سینما، تئاتر و کنسرت باخبر می‌شوید، بلیت می‌خرید و او را متقاعد می‌کنید که باید در کنار شما در آنها شرکت کند.

2.این شما هستید که به او پیشنهاد می‌دهید آخر هفته را چطور بگذراند.

3.این شما هستید که برای تعطیلات و مناسبت‌های ویژه برنامه‌ریزی می‌کنید.

4.این شما هستید که بیشتر تلفن‌ها را به دوستان، فامیل و حتی فامیل‌های او می‌زنید و دورهمی با آنها را برنامه‌ریزی می‌کنید.

5.برای پرکردن خلأهای جنسی، این شما هستید که تماس را شروع می‌کنید.

6.این شما هستید که هنگام پیاده‌روی، دست‌تان را به سمتش دراز می‌کنید و دست او را می‌گیرید.

7.این شما هستید که در مناسبت‌ها برای تهیه هدیه‌ای که باید به او بدهید، وقت و هزینه زیادی صرف می‌کنید.

8.این شما هستید که بعد از دعوا، برای آشتی پیش‌قدم می‌شوید.

9.این شما هستید که وقتی با هم هستید، بیشتر حرف می‌زنید.

10.وقتی در حال صحبت با او هستید و پاسخی نمی‌شنوید، این شما هستید که حالش را حدس می‌زنید و حتی به جای او در مورد احساساتش صحبت می‌کنید.

11.این شما هستید که به او پیشنهاد می‌دهید با رئیس، همکار، صاحب‌خانه و حتی خانواده خودش چطور برخورد کند.

12.این شما هستید که برای خرید وسایل تازه و حتی تغییر دکوراسیون خانه پیشنهاد می‌دهید.

با خودتان چند چندید؟
اگر پاسخ شما به حداقل 7 سوال از 12 سوال گفته‌شده مثبت باشد، احتمالا بعد از گذشت مدتی این احساسات را تجربه خواهید کرد:

1- وجود‌تان پر از خشم می‌شود و تصور می‌کنید در تلاش برای ترمیم رابطه‌تان یا بهتر کردن آن تنها هستید و این تنهایی بار کشیدن، شانه‌های‌تان را خم کرده است.

2- جای خالی را همیشه به جای همسرتان پر می‌کنید و به او مجالی برای پر کردن این نقطه‌چین‌ها نمی‌دهید و با همین کار بدون اینکه خودتان بدانید، فرصت انجام کارها و فکر کردن برای بهبود رابطه را از او می‌گیرید.

3- خودتان را گول می‌زنید که رابطه خوب و آرامی دارید اما واقعیت این است که اینطور نیست. شما تنها، وزن آرام نگه داشتن این رابطه را روی دوش خود‌تان انداخته‌اید و به محض اینکه جاخالی بدهید، این آرامش هم از بین می‌رود.

چرا همسرتان جاخالی می‌دهد؟
زن‌ها به سه دلیل عادت دارند جای خالی را خودشان پر کنند و به همین دلایل به همسرشان فرصت یا حتی انگیزه قدم برداشتن برای ساختن رابطه‌ای خوب و آرام را نمی‌دهند:

1- احساس می‌کنند عشق چیزی است که باید بسازندش و به دستش بیاورند و به همین دلیل درست مثل وقتی که می‌خواهند یک خانه خوب بخرند، باید برای ساختن یک عشق خوب هم کار کنند و زحمت بکشند. زن‌هایی که تصور می‌کنند لیاقت دوست داشته شدن ندارند، بیشتر برای ساختن این عشق بیل می‌زنند و خودشان را خسته می‌کنند.

2- زن‌هایی که احساس می‌کنند اگر خودشان جای خالی را پر نکنند، رابطه‌شان به هم می‌خورد و زن‌هایی که قبلا هم تجربه تشکیل رابطه با مردهای تنبلی که بار را روی دوش آنها انداخته بود داشته‌اند، اغلب چنین رابطه‌ای را شکل می‌دهند.

3- زن‌ها از خلأ متنفر هستند و به همین دلیل به محض دیدن یک جای خالی، آن را پر می‌کنند. شاید اغراق نباشد اگر بگوییم زن‌ها با این میل شدید به پر کردن جای خالی‌ها به دنیا می‌آیند و به همین دلیل اغلب زن‌ها عامل ساختن همسری تنبل که برای رابطه‌اش قدم از قدم برنمی‌دارد، هستند.

زندگی را از نو بسازید
اگر نمی‌خواهید دست‌تنهایی شما برای ساختن زندگی مشترک‌تان و جلب کردن علاقه و توجه همسرتان کار دست شما دهد، با این راه‌حل‌های ساده شروع کنید و آرام‌آرام او را به گردونه پر کردن جاهای خالی وارد کنید.

• تنها برای جلو بردن رابطه‌تان پارو نزنید، برای تعطیلات برنامه نریزید، برای صمیمی‌تر شدن خودتان را جلو نیندازید و خلاصه اینکه تنها، بار رابطه‌تان را به دوش نکشید. اگر به محض جاخالی دادن‌تان دیدید همه چیزهایی که فکر می‌کردید در زندگی دارید از دست رفته‌، معنایش این است که شما پیش از این مشغول پر کردن جاهای خالی بوده‌اید و اگر به آن روش ادامه ندهید و با کمک مشاور خانواده برای ایجاد تغییرات بزرگ در زندگی‌تان تلاش نکنید، همه خوشبختی خیالی‌ که به آن دل خوش کرده بودید را از دست می‌دهید.

• قرار نیست یک‌دفعه جاخالی دهید، آرام‌آرام و هر روز در یکی از زمینه‌ها، به همسرتان فرصت پر کردن جای خالی را بدهید. اگر وقتی خرید نمی‌روید، یخچال‌تان خالی می‌ماند، این ماه سختی خالی بودن یخچال را به جان بخرید و اجازه دهید همسرتان این جای خالی را پر کند. در چنین شرایطی یا همسرتان پاروها را برمی‌دارد و پارو می‌زند، یااینکه بی‌میلی‌اش به پرکردن جاهای خالی آشکار می‌شود و شما تکلیف‌تان را با رابطه‌تان می‌فهمید.

• اعتمادبه‌نفس‌تان را بالا ببرید و شرایطی را فراهم کنید که به شما شادی و انرژی می‌دهد. وقتی تنها منبع انرژی گرفتن شما همسرتان است، با کمی فاصله گرفتن از او زمینه را برای از هم پاشیدن خود و ویران‌تر کردن رابطه‌تان فراهم می‌کنید. شما باید به خود احساس دوست‌داشتنی بودن، مهم بودن و باارزش بودن بدهید تا از این تلاش مخرب برای دوست داشته شدن دست ‌بردارید.

خودتان کار را خراب می‌کنید
اگر به جای اینکه عشق‌تان را به شیوه خودتان نثار شریک زندگی‌تان کنید، می‌خواهید برای ثابت کردن احساس‌تان همه چیزهایی که او می‌خواهد را در اختیارش بگذارید و به شیوه مردی که دوستش دارید زندگی کنید، عاقبت رابطه‌تان یکی از شکل‌های زیر خواهد بود:

به فکر دل‌تان باشید
تنها به این فکر می‌کنید که چطور می‌توانم دل این مرد را به دست بیاورم و همیشه ذهن‌تان مشغول این است که دوستم دارد یا نه؟ هیچ‌وقت از خود نمی‌پرسید آیا من او را دوست دارم یا خیر! همین باعث می‌شود مدتی بعد خود را در رابطه‌ای ببینید که میلی به ماندن در آن ندارید.

کمال گرا  نباشید
همیشه نگران این هستید که آیا از نظر مردها بهترین زن دنیا هستید یا نه؟ در یک رابطه فکر نمی‌کنید مردی که روبه‌روی‌تان ایستاده، به درد شما می‌خورد یا نه! بلکه تنها می‌خواهید زنی کامل و ایده‌آل به نظر برسید و آنقدر برای جلب رضایت او خود را قربانی می‌کنید که توانی برای ادامه دادن باقی نمی‌ماند.

با دلیل عاشق شوید
همه آنچه گفتیم باعث می‌شود سراغ مردهایی بروید که خود را موظف کرده‌اید عاشق‌شان باشید اما اگر دقیق‌تر نگاه کنید، می‌بینید حتی دلیلی برای دوست داشتن آنها ندارید. همین دوست نداشتنی که از آن بی‌خبرید، باعث می‌شود رابطه‌ای خالی از تفاهم را ادامه دهید.

مجبور نباشید
آنقدر طرف مقابل‌تان را غرق در عشق افراطی می‌کنید که همسرتان برای نشان دادن احساس واقعی‌اش نسبت به شما فرصتی پیدا نمی‌کند و نمی‌تواند از خود بپرسد که واقعا دوست‌تان دارد یا نه. شما تنها می‌خواهید با ارائه خدمات بی‌شمار، به او القا کنید بیش از اندازه به شما احتیاج دارد و دور از شما نمی‌تواند زندگی کند.