food-1

برای درست کردن رول های گوشتهای ابتدا لواش این رول ها را آموزش می دهیم که نان لواش است  این نان هایی که آماده می کنیم طعم و مزه خوبی به غذا می دهد اکنون رسپی این غذا را بخوانید

مواد لازم:

گوشت گردن 600 گرم

پیاز 2 عدد

فلفل قرمز 2 عدد

فلفل سبز 2 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

روغن زیتون- پاپریکا- آویشن

برای درست کردن لواش:

آرد 4.5 لیوان

مایه خمیر نصف پاکت

نمک و آب

food-2

طرز تهیه :

برای درست کردن خمیر  در کاسه آرد را ریخته وسطش را باز کرده در وسط مایه خمیر را گذاشته رویش آب ولرم می ریزیم  و با دست خمیر مایه را له میکنیم تا خوب باز شود و  خوب ورز داده تا خمیری بدست آید که بدست نچسبد خمیر را چونه گیری می کنیم  در روی میز کار آرد می پاشیم و با وردنه نازک باز میکنیم  وروی اجاق لواشها را می پزیم برای پختن لواشها در یک تابه تفلون بدون اینکه چرب کنیم نان هارا می پزیم . چون خیلی زود می پزد کنارش می ایستیم . گوشت ها را مکعبی خرد می کنیم . پیاز هارا خرد می کنیم. فلفل ها و گوجه فرنگی ها را را مکعبی خرد می کنیم. در تابه روغن زیتون ریخته گوشت را تفت داده وقتی آبش را کشید پیازها را می ریزیم سپس فلفل ها و در آخر گوجه فرنگی هار ا می ریزیم  و می گذاریم بپزد نمک و پاپریکا و آویشن را می ریزیم لواش هار ا روی میز کار گذاشته رویش کره می مالیم  سپس مخلوط گوشت را گذاشته و رول می کنیم

food-3

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.