manti

انواع مختلفی از مانتی ها وجود دارد که در کشور ترکیه درست می شود ما دراین بخش مانتی بادمجان را آموزش میدهیم که اکنون رسپی آنر ا یاد می دهیم

مواد لازم:

بادمجان  1 عدد

گوشت چرخ کرده 250 گرم

ماست 1 کاسه

پیاز متوسط 1 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق

روغن زیتون 5 قاشق

سیر 1 حبه

نمک و فلفل قرمز و نعناع

 

manti1

manti2

 

 

manti3

manti4

manti5

طرز تهیه :

بادمجان را به قطر 1 انگشت برش میدهیم رویش روغن زیتون مالیده   و در فر 200 درجه قرار می دهیم.. پیاز خرد شده را در بافیمانده  روغن تفت می دهیم داخل پیاز رب  و گوشت چرخ شده را ریخته  تا آب بیاندازد  سپس وقتی آبش را کشید نمک و پاپریکا و نعناع می ریزیم . سپس ماست و سیر را با هم مخلوط می کنیم  40 دقیقه دیگر بادمجانها را در آورده ورویش ماست و سیر می دهیم  سپس مخلوط گوشت را می ریزیم

manti6

manti7

manti8این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد