bogcheاین بار  بقچه  پنیر و جعفری را با طعم متفاوت درست کردم  ولی هم  از نظر ظاهری زیباست و هم طعم و مزه آن مورد پسند است توصیه می کنم از این بقچه درست کنید.این شکلش کمی سخت بنظر می رسد ولی اصلا سخت نیست با دو سه بار درست کردن دستتان عادت می کند حتما این مدل را درست کنید چون نتیجه اش بسیار زیبا خواهد بود

مواد لازم:

روغن جامد نرم  شده 250 گرم

تخم مرغ 2 عدد( 1 زرده برای رویش)

شیر ولرم نصف لیوان

روغن مایع از یک لیوان دو انگشت کمتر

مایه خمیر 1 پاکت

شکر 1.5 قاشق

نمک 1 قاشق مربا

آرد به اندازه لازم

مواد داخلی:

پنیر و جعفری

رویه:

زرده تخم مرغ 1 عدد

ماست 1 قاشق مربا

سیاه دانه

bogche1

ابتدا در ظرف شیر ولرم , مایه خمیر ریخته و می گذاریم  کمی بماند روغن و بقیه مواد بجز آرد را ریخته و آرد  الک شده را در آخر کم کم می ریزیم  خوب ورز داده تا خمیر شود روی خمیر را پوشانده استراحت می دهیم از خمیر به اندازه تخم مرغ برداشته و مثل تصویر  رول کرده با وردنه باز می کنیم  سپس مخلوط پنیر و جعفری می گذاریم  سپس رول کرده  و مثل تصاویر همه مراحل را انجام دهید سپس در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته   رویش زرده تخم مرغ مالیده و سیاه دانه می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا رویش طلایی شود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد