muhallebiاکنون در فصل پرتقال هستیم  و چه خوبست که به نحو احسن از این میوه مغذی استفاده کنیم پس ما هم میخواهیم یک دسری آموزش دهیم که با پرتقال درست می شود محلبی یک نوع دسر مخصوص کشور ترکیه است که رسپی آن را بخوانید و یادبگیرید

مواد لازم:

شیر 1 لیتر

آرد برنج  70 گرم

آرد 2 قاشق

شکر 7 قاشق

کره 1 قاشق مربا

وانیل 2پاکت

سس پرتقال:

آب پرتقال تازه  کمی بیشتر از 1 لیوان

شکر 3 قاشق

نشاسته سرپر 1 قاشق مربا

طرز تهیه :

شیر, ارد برنج و شکر را درقابلمه ریخته  و هم میزنیم  تا وقتی بجوشد به هم زدن ادامه می دهیم وقتی حباب زد از حرارت برمیداریم  و وانیل می ریزیم و سپس کره را اضافه میکنیم . با میکسر 5 دقیقه هم زده  در کاسه یا ظروف دسر ریخته بطوریکه  دو انگشت سر خالی باشد. در یک قابلمه کوچک آب پرتقال, نشاسته و شکر ر ریخته در حرارت قرار می دهیم  وقتی محلبی ولرم شد  سس را می ریزیم در یخچال  5-6 ساعت بماند بعد سرو می کنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد