acma14

آچما در کشور ترکیه نان مخصوصی است ما هم در این بخش میخواهیم این نان را بصورت تصویری و گام به گام برایتان آموزش دهیم این نان برای صبحانه بسیار مناسب است

مواد لازم:

آب ولرم نصف لیوان

شیر ولرم 1 لیوان

خمیرمایه نصف پاکت

نمک نصف قاشق مربا

شکر 1 قاشق

سفیده تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع از نصف لیوان یک انگشت کمتر

آرد 4.5 لیوان

روغن جامد یا کره 125 گرم

رویه:

زرده تخم مرغ

کنجد یا سیاه دانه

 

 

acma

acma1

 

acma2

acma3

acma4طرز تهیه :

در یک کاسه 2.5 لیوان آرد ریخته , مایه خمیر, نمک, شکر را ریخته و هممیزنیم  سپس آب ولرم, شیر و  روغن مایع را ریخته و دوباره به هم زدن ادامه می دهیم بقیه آرد را کم کم می ریزیم  تا بدست نچسبد و خمیر نرمی بدست آید 1 ساعت استراحت می دهیم. از خمیر به اندازه نارنگی برداشته و به اندازه تابه کوچک باز کرده روی خمیری که باز کردیم روغن  یا کره نرم شده مالیده  و مثل تصاویر رول می کنیم و پیچ  داده و حلقه میکنیم 10 دقیقه هم به همین شکل استراحت می دهیم سپس هر دو طرف آن را کمی می کشیم و درازتر میکنیم  ودر روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و روی آن می چینیم  و 20 دقیقه دیگر هم داخل فر استراحت می دهیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم  و سیاه دانه می پاشیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 20-25 دقیقه قرار میدهیم سپس از فر در آورده گرم یا سرد سرو می کنیم

 

 

acma5

 

acma6

acma7

 

acma8

acma9

acma10

acma11

acma12

acma13این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد