1

برای شما عزیزان و کاربران مهترم امروزه تعریف امگا 3 را نیز در نظر گرفته ایم زیرا هنوز هم افرادی را داریم که اسم امگا 3 را شنیده اند اما نمی دانند چیست و خواص امگا 3 چه می باشد پس شما می توانید با خواندن این مطلب کامل درباره ی خواص امگا 3 نیز به اطلاعات عمومی خود نیز چند خط دیگری نیز اضافه کنید.نام امگا 3 را به اسید چرب ضروری غیر اشباع می گویند

***

که  پیوند دوگانه آن روی کربن شمار3  باشد.اسکیموها با دیگر انسان ها تفاوتی مهم در روش زندگی ورفتارهای تغذیه دارند ، زیرا آنان به علت نداشتن زمین برای کشت ، فاقد محصولات گیاهی بودند و برای همین است که   تغذیه آنان متشکل از ماهی و گوشت حیوانات شکاری پرچرب است . دانشمندان تاکید بر این دارند که مصرف چربی باید 25% انرژی مصرفی هر انسانی را تشکیل دهد ، ولی اسکیموها 70% انرژی مصرفی شان را چربیهای حیوانات تشکیل می دهد . با وجود این گونه تغذیه پرچربی و گوشت فراوان ، آمار سکته قلبی

***

و مغزی و لخته شدن خون و انسداد عروق آن ها خیلی کمتر از دیگر ساکنین کره خاکی است  ، بررسی روش تغذیه اسکیموها  نشان داده  که اسید چرب امگا -3 که در گوشت و چربی این حیوانات است ، مانع سکته می شود .در نتیجه این بررسی ها ، حقیقت پنهان این را کشف کردند که راز سلامتی آن­ها در بالا بودن مقدار امگا 3 در  خون آنها بوده  که از نوع تغذیه آنها سرچشمه گرفته است . بدن انسان نمی تواند این اسید چرب را بسازد ( جزو اسید های چرب ضروری به حساب می آید) و باید آن را از منابع غذایی دریافت کند .

***

و این اسید چرب نقش خیلی مهمی در کاهش کلسترول و منع لخته شدن خون و بالاخره جلوگیری از وقوع سکته های قلبی دارد . متاسفانه فرهنگ غذایی ما ایرانیان بر چلوکباب وچلومرغ پایه گذاری شده و امروزه نیز به سوی تغذیه غلط تمدن غرب حرکت کرده ایم که نام آن را فست فود یا غذای آماده سریع گذاشته اند .ماهی ها ودیگر غذاهای دریایی  برای شب عید و مناسبات خاصی در نظر گرفته شده است به طوری که آمار نشان می دهد متوسط سرانه مصرف ماهی در ایران کمتر از 5 کیلوگرم در سال است

***

و متوسط عمرفرد  ایرانی 67 سال است  .این در حالی است که  متوسط مصرف سرانه ماهی در ژاپن 65 کیلو گرم در سال بوده و متوسط عمر ژاپنی ها 87 سال است.ژاپنی ها از علوم دیگران استفاده کردند ، ولی از غذاهای سنتی و سالم اجداد خود رو برنگرداندند  .آزمایش خون اسکیموهای ماهی خوار: اسید چرب امگا 3 فراوان.کلسترول خوب L.D.H زیاد .کلسترول بد L.D.L خیلی کم.

منبع: کرمانی