bastaniدر منزل به ساده ترین شکل بستنی درست کنید در این رسپی از تخممرغ و خامه استفاده نشده و فقط از صعلب استفاده میکنیم این بستنی طعم و رنگ فوق العاده ای دارد  فقط باید مقدار شکر و صعلب بطور دقیق اندازه گیری شود

مواد لازم:

شیر پاستوریزه 1 کیلو

شکر 250 گرم

صعلب 3 گرم ( 1 قاشق مربا سرخالی)

وانیل 1 پاکت

طرز تهیه :

شکر, صعلب ووانیل را با هم مخلوط میکنیم. شیر را در قابلمه می ریزیم و در حرارت می گذاریم وقتی ولرم شد  مواد صعلب دار را کم کم میریزیم  در حرارت متوسط سریع هم میزنیم تا به قوام بیاید و بپزد وقتی به قوام آمد 40-50 دقیقه  میجوشانیم گاها هم بزنید که ته نگیرد سپس از حرارت برداشته وقتی ولرم شد داخل قالب می ریزیم   و در فریزر قرار داده و گاها هم میزنیم  وقتی بستنی آماده شد  با چاقو برش میدهیم  به دلخواه  رویش پودر پسته می دهیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.