deser-kadu در این رسپی کدو حلوایی را با پوست درست میکنند البته در موقع سرو پوست آن خورده نمی شود بلکه  همانطوریکه در تصویر می بینیم با قاشق خورده می شود و پوستش باقی ماند

مواد لازم:

کدو حلوایی 1 عدد

شکر 1.5 لیوان

دوشاب 1 استکان

ارده 1 استکان

گردو 1 لیوان

آب 1 لیوان

deser-kadu1

deser-kadu2

deser-kadu3

طرز تهیه:

کدو حلوایی را می شوئیم و از وسط  نصف میکنیم  تخمه هایش را در آورده کدو را  با پوست درشت خرد می کنیم مثل بریدن خربزه در قابلمه ریخته  لابه لایش شکر می ریزیم از کنارش آب می ریزیم  به اندازه درب ظرف کاغذ روغنی می بریم و خیس کرده روی کدوها قرار می دهیم  و درب قابلمه را می گذاریم در حرارت متوسط بمدت 1 ساعت  بپزد  حرارت را خاموش کرده  و در قابلمه سرد میکنیم  حالا در ظرف کشیده  همانطور با پوست می کشیم   رویش راب ا  دوشاب  سپس ارده و  مقداری گردو  تزیین میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.