bogche

دراین بخش یک بقچه متفاوت را برایتان آموزش میدهیم هرچند بقچه های پنیری زیادی آموزش دادیم ولی هریک با دیگر فرق دارد میتوانیم رویش را با سیاه دانه و کنجد و… تزیین کنیم ولی همیشه توجه کنید که هر موادی که داخلش پنیر دارد رویش سیاه دانه بریزیم بهتر است

مواد لازم:

آرد 4 لیوان

خمیر مایه نصف پاکت

کرم شانتی 1 پاکت

شیر 1 استکان

ماست 1 قاشق

تخم مرغ  عدد

آب و نمک

مواد میانی :

کره

مواد داخلی:

پنیر سفید-جعفری

رویه:

زرده تخم مرغ

bogche1

bogche2

طرز تهیه:

در کاسه آرد می ریزیم,نمک, کرم شانتی خوب هم میزنیم وسطش را گودال کرده  و خمیر مایه را می ریزیم. روی خمیر مایه شیر و ماست را می ریزیم  و سفیده تخم مرغ را هم اضافه میکنیم  و کمی آب ولرم می افزاییم و از وسط هم میزنیم  تا به کناره ها برسد خوب مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست آید از خمیر  تکه هایی به اندازه بزرگتر از گردو برمیداریم و گرد میکنیم  در روی میز کار آرد می پاشیم و خمیر را گرد باز میکنیم  به اندازه نعلبکی قالب می زنیم  از روی خمیر ارد را تمیز میکنیم.میان خمیرها کره ذوب شده می ریزیم و با وردنه کمی بیشتر خمیر را بزرگ میکنیم   پنیر و جعفری را مخلوط میکنیم و  لای خمیر میگذاریم  و به کناره های خمیر آب میزنیم  و مثل بقچه می بندیم گوشه های آن را با دست باز میکنیم  رویش زرده تخم مرغ می ریزیم   و میگذاریم نیم ساعت استراحت کند در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.