ekmak11این شیوه بهترین راه نگهداری نان است  تا بیات نشود از این نان برای سوپها, سالادها و صبحانه یا در کنار غذاهای گوشتی بخصوص کباب استفاده کنید

مواد لازم:

نان تست 8 عدد

کره 1 قاشق

روغن زیتون 1 قاشق

ekmak

ekmak1

ekmak2

 

ekmak3

ekmak4

ekmak5

ekmak6

ekmak7

ekmak8

ekmak9

 

طرز تهیه :

نانهار ا روی تخته ,برش مکعبی میزنیم   کره وروغن زیتون را  در تابه می ریزیم  در حرارت متوسط گذاشته تا روغن کاملا ذوب شود سپس نانها را می ریزیم  ملایم هم میزنیم  زیاد هم نمیزنیم چون باز می شود  فقط گاها  هم میزنیم وقتی خوب سرخ شد رویش پاپریکا ریخته  یکی دوبار  هم زده از حرارت برمیداریم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.