bogche2

آموزش این بقچه به شکل درخت است که ظاهر متفاوتی دارد کافیست خمیر را درست کنید  و مانند تصاویر با کنار هم گذاشتن خمیر ها شکل درخت به آن بدهید

مواد لازم:

آرد 4 لیوان

خمیر مایه نصف پاکت

شیر 1 استکان

کره 100 گرم

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایه نصف استکان

نمک و آب

رویه:

زرده تخم مرغ- کنجد

bogche1

bogche

طرز تهیه :

در کاسه آرد می ریزیم رویش نمک می پاشیم وسطش را مثل حوض باز میکنیم   و خمیر مایه را در قسمت وسط ریخته رویش شیر و روغن مایع می ریزیم  و کره نرم شده را  می ریزیم  تخم مرغ ها را می ریزیم ( یکی از زرده ها برای رویش است) کمی آب ولرم می ریزیم  اکنون از قسمت وسط خمیر را ورز میدهیم تا اول خمیر مایه خوب حل شود  از قسمت وسط خوب هم زده تا به کناره ها برسیم که خمیر نرمی بدست آید از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته  و گرد میکنیم  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و به شکل  مثلث می چینیم رویش زرده تخم مرغ زده و کنجد می اشیم  می گذاریم کمی استراحت کند سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.