lazلاز از پیراشکی هایی است که  هم شربت و هم کرم دارد و بسیار خوشمزه است و شکل باقلوا دارد

مواد لازم:

شیر 1 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 1 استکان

بکینگ پودر 1 پاکت

نمک  خیلی کم

ابلیموی تازه 1 قاشق

آرد 13 قاشق سرپر

برای باز کردن خمیر:

نشاسته ذرت

کرم:

شیر 3.5 لیوان

شکر 1 لیوان

آرد 2 قاشق

زرده تخم مرغ 1 عدد

آرد برنج 1 قاشق

رویه:

کره 150 گرم

شربت:

شکر 4 لیوان

آب 4 لیوان

laz1

laz2

شیر, روغن مایع  را می ریزیم  و تخم مرغ را هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم  سپس آب لیموی تازه , 5 قاشق آرد, نمک , بکینگ پودر را هم ریخته و مخلوط میکنیم  8 قاشق آرد را هم می ریزیم و خمیر را ورز میدهیم خمیری می شود که بدست نمی چسبد سپس خمیر را نصف میکنیم  و خمیر را به 9 قسمت برش میزنیم جمعا از هر دو خمیر 18 تکه خمیر بدست می آید روی آنها  نشاسته می ریزیم  و به اندازه ظرف باز میکنیم  9 دانه را روی هم قرار می دهیم  و رویش را با دست فشار می دهیم و دوباره با وردنه باز میکنیم خمیر دیگر را هم به همین شکل درست می کنیم حالا کرم آن را درست میکنیم ابتدا در قابلمه آرد ریخته شکر, آرد, آرد برنج و زرده تخم مرغ را می ریزیم  و مخلوط کرده در حرارت قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم  وقتی به جوش امد و قوام دار شد از حرارت برمیداریم  وقتی ولرم شد یک سینی گرد را چرب کرده  خمیر را گذاشته رویش با برس کره ذوب شده ریخته رویش کرم ولرم را می ریزیم و با ریسک خوب می مالیم  رویش خمیر بعدی را می دهیم و به مربع های بزرگ برش میدهیم  رویش کره ذوب شده ریخته  و با برس می مالیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم  وقتی پخت از فر در می آوریم  سپس رویش شربت می دهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد