nan1

این رسپی  نان را از دستور نان  آشپز معروف ترکیه درست کردم، البته  90 % دستورات آشپزی ما از دستور این آشپز معروف است  که رسپی های بسیار متفاوت و عالی دارد  مطمنا  تا به امروز رسپی هایی که از دستورات او درست کردم بی نظیر بوده است باور نمی کنید شما هم امتحان کنید

مواد لازم:

آرد 3 لیوان

خمیر مایه نصف پاکت

روغن مایع نصف استکان

تخم مرغ 1 عدد

نمک و آب

برای آغشته کردن:

دوشاب 2 قاشق

آب

کنجد

طرز تهیه :

در کاسه آرد را می ریزیم  وسطش را گودال کرده و خمیر مایه را می ریزیم روی آرد نمک می پاشیم روی خمیر مایه روغن مایع , تخم مرغ, کمی آب ولرم می ریزیم  و از قسمت وسط شروع به هم زدن می کنیم  تا به کناره ها برسید خوب ورز میدهیم  تا خمیر نرمی بدست آید  خمیر را سه قسمت می کنیم  و هر سه خمیر را به هم می بافیم  و به هم می چسبانیم  سپس رویش را اول در مخلوط آب و دوشاب سپس در کنجد می غلطانیم در یک قالب کیک گرد وسط سوراخ چرب شده قرار می دهیم و میگذاریم استراحت کند سپس در فر 180درجه از قبل گرم شده میپزیم با پنیر, گوجه فرنگی و زیتون سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد