رسپی های مافین طرفدار زیادی دارد امروز هم برایتان یک نوع مافین با رسپی و مدل جدید آموزش می دهیم بخصوص اگر کیک با طعم دارچین دوست داشته باشید این رسپی مناسب شماست این مقدار برای 4-6 نفر است
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1 پاکت
بکینگ پودر 1 پاکت
روغن مایع 1 استکان
شیر 1 استکان
شکر 1 استکان
آرد 2 لیوان
هویج 1 عدد
دارچین 1 قاشق سرخالی
رویه:
مربای آلبالو
طرز تهیه:
در یک کاسه تخم مرغ ها و شکر را با هم مخلوط میکنیم رویش بکینگ پودر, وانیل, شیر, روغن مایع و آرد می ریزیم و به مخلوط کردن ادامه میدهیم در آخر دارچین و هویج رنده شده را هم به این مخلوط اضافه میکنیم قالب مافین را چرب کرده و مایه کیک را مطابق تصویر در آن می ریزیم در فر 160 درجه از قبل گرم شده می پزیم وقتی ولرم شد برمبگردانیم و در ظرف می چینیم اگر خواستید رویش مربای آلبالو می ریزیم و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد