egg8

در پست های قبلی برایتان طریقه برشته  کردن نان را آموزش دادیم  واکنون می خواهیم در این غذا از آن استفاده کنیم این نان را ادویه دار هم میتوانیم درست کنیم اگر ساده باشد باید به غذا نمک هم اضافه کنید ولی اگر ادویه دار است نیازی به نمک نیست

مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

نان تست برشته 2 استکان

کره 2 قاشق چای

egg1

egg2

egg3

egg4

egg5

egg7

طرز تهیه :

نان تست برشته را آماده کنیم   در یک ظرفی که بتوان آن را در فر گذاشت نانها را ریخته  و کره می ریزیم در آخر تخم مرغ ها را می ریزیم و دقت می کنیم که به زرده های آن آسیب نرسد در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم سپس  رویش پاپریکا می ریزیم و گرم سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد