gilas

طبع گیلاس سرد است و برای سلامت پوست بسیار مفید میباشد. اگر در صبح از گیلاس استفاده شود باعث لاغری میشود همچنین کسانی که دیابت دارند میتوانند با استفاده از گیلاس بیماری خود را بهبود ببخشند. همچنین کسانی که سنگ کلیه دارند میتوانند 9 گرم مغز هسته گیلاس را با یک گرم رازیانه در یک لیتر آب بجوشانید البته این جوشانده سمی است پس با احتیاط کامل مصرف کنید.

1-     گيلاس صفرابر است.
2-     مكيدن صمغ درخت گيلاس نرم كننده سينه مي‌باشد و سرفه را درمان مي‌كند.
3-     مكيدن صمغ درخت گيلاس رنگ چهره را باز مي‌كند.
4-     گيلاس حاوي كلسيم ، فسفر ، پتاسيم ، كلر ، سديم ، منيزيم ، گوگرد و به مقدار قابل توجهي آهن است همچنين داراي كبالت ، مس ، منگنز و روي مي‌باشد.
5-  خوردن گيلاس بداخلاقي را به خوش اخلاقي تبديل مي‌كند.
6-  خوردن گيلاس دفع كنندة سموم بدن و تصفيه كننده خون است.
7-  كساني كه ورم مفاصل و رماتيسم و يا نقرس دارند گيلاس را در رژيم غذايي خود قرار دهند.
8-  مصرف گوشت و مواد گوشتي خون را اسيدي مي‌كند بهترين تعديل كنندة آن گيلاس است. دو ساعت بعد از غذا خورده شود.
9-  گيلاس را هميشه يك ساعت قبل از غذا بخوريد.
10-  براي درمان برونشيت 30 گرم دم گيلاس را در يك ليترآب سرد بريزيد و به مدت 5 دقيقه بجوشانيد سپس اين جوشانده را به 250 گرم گيلاس اضافه كنيد و بگذاريد دم بكشد آن گاه آن را صاف كرده در طول روز كم كم بخوريد.
11-  براي درمان يبوست 20 تا 30 گرم برگ درخت گيلاس را در يك ليتر شير جوش جوشانده و به مدت 20 دقيقه دم كنيد. سپس صاف كرده با عسل شيرين كنيد و روزي 3 تا 4 فنجان بنوشيد.
12-  جوشاندة دم گيلاس براي ورم مثانه، سنگ كليه ، ورم مجاري ادرار مفيد است. روش استفاده ماننده شماره 16 مي‌باشد.
13-  گيلاس ضدآرتروز است.
14-  براي كساني كه ميگرن دارند. هنگامي كه درد ميگرن شروع مي‌شود گيلاس را له كنيد و روي پيشاني خود بگذاريد.
15-  كساني كه تصلب شرائين دارند در فواصل غذا آلبالو و گيلاس را با هم بخورند.
16-  كساني كه حبس‌البول شده‌اند 30 گرم دم گيلاس را در يك ليتر آب 10 دقيقه جوشانده هر 4 ساعت يك ليوان ميل كنند.
17-  خوردن گيلاس از پيري زودرس جلوگيري مي‌كند.
18-  خوردن گيلاس بعد از غذا باعث ايجاد جرم معده مي‌گردد و نفخ هم مي‌آورد.
19-  اگر بعد از خوردن گيلاس آب خورده شود باعث نفخ معده مي‌شود.

مجدداً تكرار مي‌شود هيچ گاه بالاي نان و غذا گيلاس خورده نشود مخصوصاً نان و پنير.