cake

سیب نشان دهنده این فصل است یعنی فصل پاییز چون بعد ازظهر یک روز پاییزی وقتی کاری نداری و میخواهی مشغول شوی دوست داری که یک دسر یا کیک و … درست کنی من هم در این بخش می خواهیم کیک سیب البته از نوع کاراملی آن را آموزش دهم که از کیک های سیب دیگر متفاوت تر است

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

شکر 4 قاشق

شیر 1 استکان

روغن مایع 1 استکان

کره 100 گرم

بکینگ پودر 1 پاکت

وانیل 1 پاکت

آرد 6 قاشق سرپر

رویه:

سیب 2 عدد

چوب دارچین 1 عدد

شکر 2 قاشق

سس کاراملی:

شکر 1 لیوان

خامه 1 لیوان

بادام 1 لیوان

cake1

طرز تهیه :

سیب ها را پوست کنده و مکعبی خرد میکنیم در یک تابه سیب ها و چوب دارچین, شکر را گذاشته میگذاریم بپزد. در یک کاسه کره را بطریق بن ماری حل میکنیم  و باهمزن دستی هم میزنیموقتی حل شد , شکر را ریخته هم زده , تخم مرغ ها را دانه د انه می ریزیم  و خوب هم میزنیم, شیر و روغن مایع می ریزیک, وانیل و بکینگ پودر می ریزیم  سپس آرد را می ریزیم . در قالب تارت کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم  و مواد کیک را در ان می ریزیم  سیب های نیم پخت را می ریزیم  در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم برای سس کاراملی شکر را در یک تابه کوچک می ریزیم  وقتی شکر حل شد  و کاراملی شد خامه را ریخته و هم میزنیم  حالا بادام ها را می ریزیم از حرارت برداشته سس را می ریزیم  برش داده و سرو میکینیم

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد