باقلواامروز تصمیم گرفتم باقلوایی را از خمیر یوفکا برایتان آموزش دهم  همانطوریکه می دانیم در درست کردن باقلوای استانبولی مهم خمیرش است که ما از خمیر آماده یوفکای مخصوص باقلوا استفاده کردیم  انواع و اقسام یاقلواها را برایتان آموزش دادم این هم مدل دیگی از آن:

مواد لازم:

یوفکای مخصوص باقلوا 1 پاکت

فندق 1 لیوان

پودر پسته 1 لیوان

کره 125 گرم

شربت:

شکر 2 لیوان

لیمو 1 برش

آب 1.5 لیوان

1باقلوا

طرز تهیه :

 

کره را ذوب میکنیم 5 لای یوفکا را کره ذوب شده مالیده  روی لایه آخر هم می مالیم  یک طرف یوفکاها فندق  وپسته خرد شده می ریزیم و رول میکنیم  وبه اندازه 2 انگشت برش میزنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته می چینیم همه یوفکاها را به همین شکل درست میکنیم  بقیه کره را رویش می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  برای درست کردن شربت شکر, آب و لیمو را در قابلمه می ریزیم و می جوشانیم سپس از حرارت برمیداریم  و باقلوا را از فر در آورده و شربت ولرم می ریزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد