senjed

سنجد میوه ای که به صورت خشک شده از آن استفده میشود و این میوه طبعی خشک و سرد دارد. از سری خواص آن میتوان به قابض بودن آن اشاره کرد. همچنین به دلیل داشتن ویتامین k این میوه ضد خونریزی است . برای دفع سموم و باکتری های معده و روده بسیار مفید و ضروری است. برای کسانی که از سردرد رتج میبرند خوردن سنجد توصیه میشود.

–     بوئيدن گل سنجد براي اشخاص فلج و كساني كه لقوه دارند مفيد است. البته دختران جوان از بوئيدن آن خودداري كنند چون باعث ازدياد شهوت در خانمها مي‌گردد.
–   سنجد براي كساني كه نرمي استخوان و پوكي استخوان دارند مفيد است. روش استفاده: پودر سنجد 2 قسمت و پودر سوياي بوداده 1 قسمت را با عسل مخلوط كرده روزي يك قاشق يا 2 قاشق غذاخوري با يك ليوان شير ميل شود. اين صبحانه براي آقايان و خانمها بسيار مفيد مي‌باشد.
–    برگ درخت سنجد به صورت ضماد باعث مي‌شود كه دمل زود سر باز كند.
–   برگ درخت سنجد را در روغن زيتون بجوشانيد (ابتدا به مدت 24 ساعت برگ را در روغن زيتون نگاه داريد سپس با حرارت ملايم بجوشانيد تا له شود اگر محتوي را در يك شيشه سر بسته بگذاريد و در آب جوش بيندازيد تا بجوشد و له شود خاصيت آن بيشتر است) اين روغن براي ورم مفاصل و اعضاي بي‌حس مفيد است. همچنين اگر اين روغن را بر سر بمالند باعث بلندي مو مي‌شود.
– ميوه سنجد ضديرقان مي‌باشد.
– كساني كه تكرر ادرار دارند سنجد بخورند.
– كساني كه سكسكه مي‌كنند براي درمان آن 50 دانه سنجد و يك ليوان شير بخورند.
-مصرف سنجد درمان‌گر ورم كيسة صفراست.
– سنجد باعث قوي شدن ساق‌ها مي‌گردد به كودكان خود روزي 20 تا 50 دانه بدهيد.
– سنجد عامل بيماري جذام را از بين مي‌برد.
– سنجد براي اشخاصي كه يبوست دارند مضر است.
– سنجد تب بر است.
– سنجد كليه‌ها را گرم مي‌كند و معده را تميز مي‌كند.
– سنجد ضد بلغم است.
– جوشاندة پوست سنجد اگر مزمزه شود ريشه دندان را محكم مي‌كند و از خونريزي جلوگيري مي‌كند بدين صورت كه پوست سنجد را بجوشانيد و صاف كنيد سپس آن را مزمزه كنيد.
– خانم‌هايي كه خونريزي غيرطبيعي دارند بعد از پاك شدن به مدت 14 روز، روزي 30 دانه سنجد بخورند در صورتي كه يبوست نداشته باشند چنانچه يبوست داشتند قبل از خوردن سنجد سوپ ملايم بخورند.
– سردردهايي كه علامت مشخصي ندارند از سنجد استفاده شود.