پیراشکی

پیراشکی اسفناح جزو پیراشکی های پرطرفدار است مخصوص وقتیکه مواد داخلی آن زیاد و پیراشکی نرم باشد دراین صورت است که از خوردنش سیر نمی شوید این پیراشکی من الان آموزش میدهم همینطور است بخصوص که ماست دارد و همین ماست باعث می شود که پیراشکی نرم باشد ورویش برشته شود اگر میخواهید پیراشکی نرم بماند وقتی آن را از فر در می آورید رویش یک سینی فر دیگر قرار دهید

مواد لازم:

یوفکا 5 عدد

تخم مرغ 1 عدد

ماست 1-1.5 لیوان

روغن مایع نصف لیوان

مواد داخلی:

اسفناج 500-750 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

روغن مایع- نمک- پارپبریکا و فلفل سیاه

پیراشکی1

طرز تهیه :

اسفناج ها را شسته و در اندازه متوسط خرد میکنیم پیاز را خرد میکنیم  در یک تابه بزرگ پیازها را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند سپس اسفناج ها را ریخته حرارت را تند کرده  تا اسفناج آبش را بکشد در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و 1 عدد یوفکا را پهن میکنیم تخم مرغ , ماست  و روغن مایع را خوب مخلوط میکنیم  با فرچه روی یوفکاها می مالیم یوفکای دومی را روی یوقکای قبلی پهن میکنیم  و دوباز ها از مخلوط ماست می مالیم یوفکای سوم را پهن کرده و رویش مخلوط اسفناج را می ریزیم  یوفکای چهارم را روی اسفناج پهن کرده رویش مخلوط ماست ریخته یوفکای پنجم را پهن کرده و بقیه مخلوط ماست را ریخته  ودر فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد