pogaca

با این رسپی یک پیراشکی هیجان انگیری تهیه کنید پیراشکی که تاکنون مانند آن را در هیچ رستوران و خانه ای نخورده اید این پیراشکی بسیار خوشمزه است   و این خوشمزگی بخاطر مواد و ترکیبات موجود در آنست

مواد لازم:

خمیر مایه 1 پاکت

تخم مرغ 2 عدد ( 1 عدد کامل  و 1 سفیده برای داخلش  و 1 زرده برای رویش)

کره 250 گرم یا روغن مایع 1 لیوان

نمک 1 قاشق

شکر 1 قاشق مربا

آرد به اندازه لازم

آب ولرم 1 استکان

موادداخلی:

پنیر

جعفری در صورت تمایل

رویه:

زرده تخم مرغ

سیاه دانه یا کنجد

pogaca1

طرز تهیه :

در یک کاسه آب ولرم و خمیر مایه را ریخته سپس بقیه مواد را می ریزیم تا خمیر شود  سپس رویش را پوشانده تا 30-40 دقیقه استراحت کند سپس خمیر را به 4-5 قسمت تقسیم کرده با وردنه باز کرده هر کدام را به 4 قسمت برش مزنیم و مثل تصویر شکل میدهیم با کمک یک چاقو کمی پنیر می زنیم و کناره هار ا یکی یکی می بندیم و در سینی فر می چینیم رویش سیاه کنجد یا سیاه دانه می ریزیم و 10-15 دقیقه دیگر استراحت می دهیم  سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد