pasta

کیک زردچوبه را دریک سایت خارجی دیدم ظاهرش خیلی توجهم را جلب کرد و  بسیار زیبا بنظر می رسید خودم این را درست کردم و مزه اش را هم  خودم و هم مهمانان پسندیدندشما هم درست کنید ببینید میپسندید یا نه

تخم مرغ 4 عدد

شکر 1 لیوان

آب ولرم نصف استکان

آب لیموی تازه

بکینگ پودر 1 پاکت

وانیل شکری 1 پاکت

آرد 1 لیوان+ 1 قاشق سرگر

رنده پوست لیمو 1 عدد

نمک کمی

زردچوبه 2-3 قاشق چای خوری

کرم:

شیر 3.5لیوان

شکر 1 استکان

نشاسته 3 قاشق

زرده تخم مرغ 2 عدد

وانیل 1 پاکت

کره 50 گرم

کرم شانتی 1 پاکت+ 1 لیوان شیر

تزیین:

انار و پودر پسته

pasta1

pasta2

طرز تهیه :

 

شکر و زرده تخم مرغ ها  را  مخلوط کرده تا حدی که کرم رنگ شود سپس آب لیمو و آب ولرم  را ریخته خوب مخلوط میکنیم سپس وانیل, بکینگ پودر, زردچوبه راریخته  در اخر آرد الک شده را ریخته و با قاشق تخته مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر سفیده های تخم مرغ  و نمک را با هم مخلوط کرده و با  درجه تند میکسر هم میزنیم تا شکل برف بگیرد و به مایه کیک قبلی اضافه کنید و با قاشق تخته به آرامی مخلوط میکنیم  و در قالب کیک گرد چرب شده و ارد پاشی شده می ریزیم و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  تا خوب بپزد سپس میگذاریم کیک سرد شود سپس از قالب جدا میکنیم  حالا کرم کیک را درست می کنیم به این طریق که  نصف شکر و  3 لیوان شیر را می جوشانیم  نصف دیگر شکر را به زرده تخم مرغ, نشاسته و نصف لیوان شیر می ریزیم  و خوب هم میزنیم  و به شیر در حال جوش می ریزیم  و مرتب هم می زنیم  و چنددقیقه دیگر هم میزنیم تا بجوشد وانیل شکری را ریخته به محض جوشیدن  کره را ریخته تا کامل ذوب شود و با قاشق هم میزنیم از حرارت برداشته و می گذاریم سرد شود در این مدت گاها هم میزنیم   وقتی کامل سرد شد در آخر خامه و شیر  هم زده شده را ریخته  اگر خیلی سفت شد  خیلی کم شیر می ریزیم حالا کیک را به سه قسمت برش زده قسمت بالایی نازکتر باشد روی اولین طبقه کیک   نصف کرم را می مالیم و میوه دلخواه را رویش قرار می دهیم   روی طبقه بعدی  همه کرم را مالیده تا کیک بطور کامل پوشانده شود لایه بالایی که نازک بریدیم در ربوت ریخته  و در قسمت وسط که خالی است قرار میدهیم   و با دست کناره ها را بطور ملایم فشار میدهیم    روی آن ر ابا  پسته  پودر شده و انار تزیین میکنیم و در یخچال بمدت  چند ساعت قرار میدهیم  سپس سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد