image_13940827819259
آیا می دانستید خندیدن می تواند میزان مبتلابودن شما به بیماری آلزایمر را مشخص کند و افرادی که کم می خندند ریسک آلزایمر گرفتنشان بالاست ؟شادی و نشاط جزوی از زندگی افراد سالم است که نباید نادیده گرفته شود

«خنده بر هر درد بی درمان دواست». همه ما بارها و بارها این جمله را در زندگی خود شنیده ایم و احتمالاً برای عملی کردنش تلاش هم کرده ایم؛ ولی چه اتفاقی می افتد که گاهی هر چه می کنیم خنده بر لبمان نمی نشیند؟ آیا نخندیدن تنها دلایل روحی و ذهنی دارد؟ آیا می توان برای عدم توانایی ما در خندیدن علت فیزیولوژیک قائل شد؟

بر خلاف تصور اغلب افراد که خوش خنده بودن یا نبودن را به میزان بهره مندی انسان از روحیه شادی و خوش بینی ارتباط می دهند، این پدیده می تواند عاملی برای پیش بینی قدرت شناختی مغز ما باشد. بنا بر نتایج آخرین تحقیقات انجام شده، حس شوخ طبعی و میزان خنده انسان ها می تواند نشانی از سلامتی یا اختلال در ناحیه لب پیشانی مغز و در یک کلام آلزایمر باشد.در حال حاضر، زوال عقل یکی از مشکلات شایع و رو به افزایش میانسالان در تمامی نقاط جهان است، بیماری که راه درمان قطعی ندارد و تشخیص به موقع تنها شیوه مقابله نسبی با آن است.

به همین علت، توجه به احساس شوخ طبعی انسان ها، خندیدن یا نخندیدن ورای میزان شادی نشانی است از بیماری سخت علاج که می تواند کل زندگی فرد را تحت تأثیر قرار دهد. چنین احساسی 9 سال پیش از ظهور اولین علائم آلزایمر و زوال عقل خودش را نشان می دهد. بنابراین، از کنار بی توجهی پدر، مادر یا دیگر اطرافیان میانسالتان نسبت به فیلم های کمدی، جک ها و مسائلی از این دست بی اعتنا رد نشوید. ممکن است، همین نکنه به ظاهر بی اهمیت نشانی از بیماری دردناک و بدون درمان باشد، بیماری که تشخیص به موقع مانع روند پیشرفت آن می شود.پس، لب های بدون لبخند عزیزانتان را جدی بگیرید!

منبع medicalnewstoday