kakotii

گیاهی با طبع گرم ، برای تقویت معده بسیار مناسب است و همچنین اگر بعد از غذا همراه با چای میل شود تاثیر دوچندانی خواهد گذاشت . این سبزی از دسته سبزی هایی است که در بین ما ایرانی ها استفاده کمتری دارد اما پیشنهاد میکنیم که حتما از این گیاه استفاده کنید. در این مطلب به بررسی فواید و روش های مختلف استفاده از این سبزی را شرح میدهیم.

–        صفرابر: به صورت دم كرده صبح و عصر به جاي چاي ميل شود. 3 گرم در 200 سي‎سي آب جوش 20 دقيقه دم گردد.

–        بادشكن: بالاي غذا از دم كرده آن مانند شماره 4 استفاده شود.

–        خلط‎آور: دم كرده مانند شماره 4 استفاده شود.

–        قاعده‎آور: به صورت جوشانده سه بار در روز 5 گرم در 150 سي‎سي آب استفاده گردد.

–        مقوي قلب: به صورت جوشانده 2 گرم در 150 سي‎سي آب جوش آورده 20 دقيقه دم كرده بالاي غذا ميل شود.

–        كساني كه تب مالت دارند از جوشانده كاكوتي استفاده كنند.

–        اشخاصي كه رماتيسم دارند مي‎توانند از كاكوتي استفاده كنند به صورت حمام يعني 100 گرم كاكوتي در 3 ليتر آب جوشانده در وان ريخته داخل وان بنشينيد.

–     براي سياه سرفه 5 گرم كاكوتي را در 300 سي‎سي آب جوشانده و دم كرده روزي 3 فنجان بنوشند.

–     چاي كاكوتي بعد از غذا نه تنها مانند چاي سياه آهن بدن را دفع نمي‎كند بلكه هضم غذا را آسان مي‎كند.

–     براي برونشيت مزمن از دم كرده كاكوتي 3 گرم در 300 سي‎سي آب روزي 4 فنجان ميل شود.

–     براي جلوگيري از خونريزي بيني از دم كرده كاكوتي استفاده شود و پنبه‎اي را آغشته به كاكوتي در بيني بگذاريد.

–     كساني كه اعضاي بدن آن‎ها ضعيف شده‎اند از حمام كاكوتي مانند روش رماتيسم استفاده كنند.

–     براي درمان سياتيك از حمام كاكوتي مانند رماتيسم استفاده كنند، و همچنين كاكوتي را به صورت ضماد در محل سياتيك بگذارند.

–     كاكوتي تقويت كننده نيروي جنسي آقايان است.

–     در تابستان يك نوشيدني خوب جهت خنك شدن بدن است.