3bc8916bbeaed037048e7957c6bf55b3
سعی کنید با اضافه کردن برخی مواد به قهوه کالری آن را بالا نبرید و با این کار باعث افزایش کالری آن نشوید توصیه ما استفاده از طعم دهنده های سالم مانند دارچین زنجبیل و دیگر افزودنی های سالم است

اضافه کردن چربی‌های غیر ضروری مانند خامه و شیرین کننده‌هایی مثل شکر به قهوه، نوشیدن این محبوب‌ترین خوراکی دنیا را خطرناک می‌کند.

اضافه کردن شکلات داغ و خامه به عنوان دسر به قهوه، همراه با شکر می‌تواند نوشیدن آن را با عوارض وخیمی همراه کند.

به گزارش msn، قهوه به خودی خود کالری بالایی ندارد ولی این افزودنی‌ها منجر به چاق شدن و اضافه وزن ناشی از نوشیدن آن می‌شوند. به جای این افزودنی‌ها می‌توان از دارچین، زنجبیل و طعم دهنده‌های سالم دیگر برای لذت بردن بیشتر از قهوه استفاده کرد.

علاوه بر این نوشیدن قهوه به‌طور منظم و در روز چیز بدی نیست اما مصرف آن در ساعات بعدازظهر و شب می‌تواند منجر به اختلال در ریتم شبانه‌روزی خواب شود. ضمناً مصرف بیش از حد کافئین باعث بروز استرس شده و ضربان قلب را نیز بالا می‌برد.