پیگلت ماهی و شوید_353bd606_l

می خواهیم در این مطلب دستور تهیه پیکلت های ماهی خوشمزه و زیبا را به شما آموزش دهیم پیکلت ماهی غذایی مجلسی و بسیار خوش طعم است که می تواند به سفره های شما زیبایی خاصی ببخشد

 اگریک مهمانی خاص  دارید و می دانید که یک سری از مهمانان  اهل خوردن غذاهای دریایی هستند، برایتان یک پیشنهاد وی‍ژه و متفاوت داریم  که هم شیک است هم خوشمزه. یک سینی پر از این پیکلت های ماهی درست کرده، پیش از غذا سرو کنید.  مطمئن باشید مهمانانتان هیجان زده خواهند شد.

مواد لازم برای 4  نفر

  • 2 /1 پیمانه آرد
  • 2  /1 پیمانه شیر
  • 1 عدد زرده تخم‌مرغ
  • 1 ق س شوید تازه خرد شده
  • 80 گرم ماهی خرد شده
  • 2  /1 پیمانه پنیر ماسکارپونه
  • 2 ق چ سس خردل
  • 1 ق چ پودر سیر
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن مایع

طرز تهیه:

1. ابتدا تکه‌های ماهی را آغشته به نمک، فلفل و پودر سیر کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا تکه‌های ماهی را داخل آن سرخ کنید، داخل یک ظرف مناسب بریزید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه مناسب شیر، زرده تخم‌مرغ و شوید را بریزید و آنها را باهم خوب مخلوط کنید. آرد را الک کنید، سپس آن را به‌آرامی به مواد اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید.

3.  در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. با قاشق مقداری از خمیر را بردارید و آنها را داخل تابه به شکل دلخواه بریزید. کمی صبر کنید تا روی آن حباب‌هایی تشکیل شود، سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود. وقتی خمیرها سرخ شدند، از تابه جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید تا خنک شوند.

4.  در یک کاسه پنیر را با سس خردل مخلوط کنید. خمیرهای سرخ شده را داخل ظرف موردنظرتان بچینید. حالا مخلوط پنیر و سس را داخل قیف بریزید و روی پیکلت ها را با آنها تزیین کنید. در انتها روی هرکدام از پیگلت ها تکه‌های ماهی را قرار دهید، سپس آنها را سرو کنید.

فوت و فن

هر چقدر تکه های ماهی کوچک تر باشد، پیکلت های شما زیبا تر می شوند.

مجله آشپزی مثبت – مهشید  شکری