سوپ زنجبیل 1

سوپ های زیادی در خانه درست کردیم ولی من در یک مهمانی یک سوپ عدس خیلی خوشمزه  خوردم علاوه بر طعم و مزه خوب آن, از رنگ سوپ هم خوشم آمد وقتی پرسیدم رسپی آن را ,  دیدم به خاطر زنجبیل   است و اولین کاری که در منزل انجام دادم درست کردن این سوپ بود که خواستم آن را هم به شما اموزش بدهم همه میدانیم که زنجبیل فایده های زیادی دارد بخصوص در فصل زمستان باید از ان حتما استفاده کنیم

مواد لازم:

عدس قرمز 2 لیوان

پیاز بزرگ 1 عدد

آب گوشت 2 لیوان

زنجبیل 1 قاشق مربا خوری

نمک 1 قاشق مربا خوری

رویه:

کره 2 قاشق

پاپریکا 1 قاشق سرپر

سوپ زنجبیل

طرز تهیه :

عدس را خوب شسته و  در زود پز میریزیم  پیاز درشت خرد شده را ریخته  و نمک و زنجبیل  و آب گوشت , آب  ریخته و درب زود پز را میبندیم در حرارت متوسط   در 10 دقیقه میپزیم سپس در بلندر ریخته رویش  پاپریکای تفت داده شده در کره می ریزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد