کوفته گل کلم

کوفته گل کلم را همه خورده اند اکنون می خواهیو تنوعی به این کوفته بدهیم و آن را با رسپی ترکیه درست کنیم مقدار این کوفته برای 2-4 نفر است و مراحل آماده سازی و پخت آن  مجموعا نیم ساعت است

مواد لازم:

گل کلم کوچک 1 عدد

پیاز متوسط 1عدد

سیر 2 حبه

تخم مرغ 1 عدد

جعفری و شوید

آرد سوخاری

آرد سبوس دار 1 قاشق مربا خوری

داخل نان باگت

نمک 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه, زیره, پاپریکا

روغن مایع سرخرکئنی  بیشتر از 1 قاشق مرباخوری نباشد

طرز تهیه :

گل کلم را گل گل کرده و میپزیم  و مواد دیگر را هم ریز خرد میکنیم  وقتی گل کلم سرد شد پوره کرده  و تخم مرغ ها و ادویه جات و آرد سبوس دار را ریخته  و آرد سوخاری و داخل نان باگت را هم میریزیم  و خوب ورز میدهیم  سپس در روغن سرخ میکنیم  با ماست سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد