720718_237

این روش طبخ مرغ بسیار خوشمزه و ساده است و با سریع ترین روش و لذیذترین طعم ممکن می تواند تهیه شود مراحل تهیه مرغ با طعم لیمو و سیر را در این مطلب برایتان آورده ایم

 مرغ با طعم لیمو و سیر دستوری ساده و خوش طعم است و همچنین تجربه یک طعم متفاوت برای یک شام کم کالری و همینطور برای کودکان شما. نویسنده دستور این روش پخت را برای کودکان توصیه کرده است.

مواد اولیه :

  • فلفل قرمز (خرد شده) 1 /2 قاشق چای خوری
  • پاپریکا 1 قاشق چای خوری
  • گشنیز (خرد شده) 1/4 پیمانه
  • آب مرغ 1 پیمانه
  • لیمو ترش (آب و رنده پوست آن) 1 عدد
  • فلفل هالوپینو (رنده شده / اختیاری) 1 عدد کوچک
  • سیر (خرد شده) 3 حبه
  • پیاز (خرد شده) 1/4 پیمانه
  • روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
  • سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) 4 تکه متوسط
  • خامه (پرچرب/ جایگزین : 3  ق غ شیر کامل) 3 ق غ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
720712_219
720713_859

طرز تهیه:

1- ابتدا در ظرف مورد نظر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و اجازه می دهیم کمی گرم شود (با حرارت متوسط)

2- تکه های مرغ را به نمک و فلفل آغشته کرده وحدود 5 دقیقه در ظرف روی حرارت قرار می دهیم برای هر دو طرف این کار را تکرار میکنیم.

720714_651

720715_680

3- پیاز،سیر و فلفل هالوپینوی رنده شده را اضافه میکنیم. 2تا3 دقیقه مجددا مرغ را حرارت می دهیم(برای نرم شدن مرغ)

4- سپس آب مرغ را اضافه کرده ، 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و 1 قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش ،گشنیز خرد شده ، پاپریکا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه میکنیم.

5- سپس کمی مرغ را زیرو رو کرده تا مواد کاملا به خورد مرغ رفته و سس غلیظ شود 7 الی 8 دقیقه زمان لازم داریم و در طی این مدت 1 الی 2 بار مرغ ها زیرو رو میکنیم.

6- نمک و فلفل(برحسب ذائقه) اضافه کنید. 2 دقیقه دیگر مجددا زمان می دهیم تا جذب سس و مرغ شود.

720716_912

مرغ ما با طعم متفاوت لیمو وسیر حاضره نوش جان

نکته:

تکه های مرغ از قبل نیم پز شوند

وب سایت سوران