566c120f04f48

طبخ غذا در ظروف چدنی بسیار حائز اهمیت است و می تواند برای سلامتی مان بسیار مفید باشد توصیه می کنیم از این ظروف برای طبخ غذا استفاده کنید تا آهن موجود در غذا را دریافت کنید

اصرار برخی کارشناسان به طبخ غذا در ظروف چدنی به خاطر افزایش میزان آهن در مواد غذایی است.

در مقایسه با پخت و پز در ظروف نچسب، پخت غذا در ظروف چدنی 16 درصد باعث افزایش میزان آهن در مواد غذایی می‌شود و این مطالعه در مجله هندی کودکان به چاپ رسیده است. تحقیقات دیگر نشان می‌دهد غذاهای مایع و آب دار مانند گوجه فرنگی نسبت به غذاهای خشک تمایل بیشتری برای جذب آهن در ظروف چدنی دارند.

محققان توصیه می‌کنند زنان در دوران قاعدگی که آهن زیادی را از دست می‌دهند، بهتر است پخت و پز در این ظروف را حتماً امتحان کنند.

تنها یک استثنا برای عدم پخت و پز در این ظروف وجود دارد و آنهم این که کسانی که به هموکروماتوز ارثی یعنی اختلال جذب بیش از حد آهن مبتلا هستند، باید از این ظروف برای پخت غذا صرف نظر کنند و ظروف استیل ضد زنگ را برای پخت انتخاب نمایند.

msn