کیک اسفناجاگر یک مهمان دارید و می خواهید هنرتان را به او نشان دهید و غذای مخصوصی درست کنید هیچ لزومی ندارد که  غذای عجیبی درست کنید فقط کافیست کمی خلاقیت نشان دهید گیشنهاد امروز ما رسپی کیک اسفناج با آرد ذرت است

 

مواد لازم:

شکر 1.5 لیوان

شیر 1 لیوان

روغن مایع 1 لیوان

آرد ذرت 1.5 لیوان

بکینگ پودر 1 پاکت

وانیل 1 پاکت

آرد 2 لیوان

تخم مرغ 4 عدد

اسفناج 1 لیوان

کیک اسفناج1

طرز تهیه :

شکر, تخم مرغ ها را هم زده تا زمانیکه رنگش سفید شود سپس شیر؛ روغن مایع, وانیل,  اسفناج پوره شده  با میکسر هم میزنیم  در آخر آرد, بکینگ پودر ریخته با همزن دستی هم زده  در قالب کیک چرب شده می ریزیم  و درفر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد