vb12

با خوردن غذای حاوی این ویتامین و ورود آن به دهان همزمان یک عامل پروتئینی ترشح می شود که بهB12 متصل می شود و محافظت از آن را تا ابتدای روده بر عهده می گیرد. در تولید سلولهای بدن نقش دارد و نقش آن مانند اسید فولیک،شرکت در همانند سازی ژن های هسته سلول است . تکثیر سلولی در دستگاه گوارش، مغز استخوان و بافت عصب با کمکB12 صورت می گیرد .

–    ويتامين B12 حلال در آب است.

–    ويتامين B12 در پنير موجود است و براي توليد گلبول‎قرمز و رفع عفونت مورد نياز است.

–    مصرف B12 از زود سفيدشدن مو جلوگيري مي‎كند.

–    كساني كه كم خون هستند و ضعف قواي جسمي دارند و دوره نقاهت را مي‎گذرانند بايد از ويتامين B12 استفاده كنند.

–  بايد گفت كه ويتامين B12 در گياهان پيدا نمي‎شود و اين موضوع را كساني كه خام گياه خواري مي‎كنند در نظر داشته باشند و به طريقي كمبود ويتامين B12 را جبران كنند.

–    ويتامين B12 تنها ويتاميني است كه داراي مواد معدني ضروري مي‎باشد.

–    ويتامين B12 به تنهايي جذب نمي‎شود لازم است كه همراه آن كلسيم هم مصرف شود.

–    مقدار مورد نياز براي بزرگسالان 2 ميلي‎گرم و دوران بارداري 6/2 ميلي‎‎گرم مي‎باشد.

–  مشكل ديگري كه وجود دارد علائم كمبود B12 دير مشخص مي‎شود ممكن است تا 5 سال پنهان بماند، دوستان خام‎خوار(گياه‎خوار) متوجه اين موضوع باشند.

– ويتامين B12 براي توليد و بازسازي سلول‎هاي قرمز ضروري مي‎باشد.

– كمبود ويتامين B12 باعث ناراحتي عصبي و كم‎خوني مي‎گردد.

– استفاده از مشروبات الكلي و شب‎زنده‎داري باعث از بين رفتن ويتامين ‎B12 مي‎گردد. بطوركلي شب‎زنده‎داري باعث بالارفتن فشارخون مي‎گردد. بهترين زمان براي خواب 3 ساعت بعد از اذان مغرب تا اذان صبح است.

– ويتامين B12 اشتهاي كودكان را زياد مي‎كند و به رشد آن‎ها كمك مي‎كند.

– ويتامين B12 در جذب پروتئين، چربي به كربوهيدارت‎ها كمك مي‎كند.

– ويتامين B12 برطرف كننده خستگي و توليد انرژي را زياد مي‎كند.

– ويتامينB12  متعادل كننده حافظه، تمركز و تعادل مي‎باشد.

– الكل و داروهاي خواب‎آور و همچنين آب و نور آفتاب و استروژن و مواد اسيد و قليايي دشمن B12 هستند.

– افراد مسن به سختي اين ويتامين را جذب مي‎كنند و نياز به مكمل آن از طريق تزريق را دارند.

– ويتامين B12 در پنير، جگر، ماست، گوشت، تخم‎مرغ و قلوه يافت مي‎شود.