کارامل16برخی اوقات یک دسری را می خواهید درست کنید که ظاهر زیبایی هم داشته  باشد ما هم امروز میخواهیم یک دسر خوشمزه آموزش دهیم که ظاهرش زیباست این هم رسپی که به شکل تصویری است

مواد لازم:

شیر نیم لیتر

شکر نصف لیوان

تخم مرغ 1 عدد

نشاسته ذرت  1 قاشق

آرد 1 قاشق سرپر

وانیل نصف پاکت

سس کاراملی:

شکر 3 قاشق

کارامل1

کارامل2

کارامل3

کارامل4

کارامل5

کارامل6

کارامل7

 

کارامل9

کارامل11

کارامل13

کارامل17

 

کارامل15

طرز تهیه :

در یک قابلمه شیر ریخته رویش شکر,  تخم مرغ,نشاسته ذرت و  آرد می ریزیم و خوب هم میزنیم  و در حرارت قرار میدهیم  و مرتب هم میزنید تا قوام دار شود در آخر وانیل را ریخته خوب مخلوط میکنیم  و 2 دقیقه با میکسر هم میزنیم

سس کاراملی:

در یک تابه متوسط  شکر میریزیم در حرارت کم کارامل میکنیم  تا به رنگ قهوه ای در آید. تا وقتی  ذوب شود اصلا قاشق نمی ریزیم  فقط تابه را تکان میدهیم  دقت کنید که شکر نباید بسوزد.1 قاشق از  سس کاراملی را در قالبهای سیلکونی ریخته  دقت کنید که سس کاراملی خیلی زود  یعنی در عرض چند ثانیه می بندد و غلیظ می شود پس زود بریزید و صاف کنید سپس  کرم را می ریزیم حداقل 1 شب در یخچال قرار میدهیم  در این مدت کارامل غلیظ شده  بخوبی حل مشود و به شکل مایع در می آید  و شکری که حل شده از کناره های ظرف بیرون می ریزید در ظرف مورد نظر برمیگردانیم  و زود سرو میکنیم  چون اگر بماند از وسط ترک برمیدارد. این مقدار برای 6 نفر است

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد