بقچه گوشتبا خود فکر میکردم که برای شام چه درست کنم که غذای خمیری باشد ولی متفاوت تر از همیشه که این بقچه گوشتی به فکر امد و خواستم به شما هم آموزش دهم

مواد لازم:

آرد 4 لیوان

خمیر مایه نصف پاکت

روغن زیتون نصف استکان

شیر 1 استکان

کره 2 قاشق

تخم مرغ 1 عدد

نمک و آب

مواد داخلی:

گوشت چرخ کرده 150 گرم

پیاز 3 عدد

گردو

کشمش 2 قاشق

جعفری مقداری

نمک و فلفل سیاه و روغن مایع

بقچه گوشت1

طرز تهیه :

در کاسه آرد می ریزیم نمک می پاشیم و وسطش را گود کرده و در وسط خمیر مایه می ریزیم روی خمیر مایه روغن زیتون و شیر می ریزیم و کره نرم شده  و تخم مرغ , اب ولرم به مقدار خیای کم می ریزیم و از قسمت وسط شروع به هم زدن می کنیم تا خمیرمایه خوب حل شود و خوب ورز میدهیم  حالا موادد اخلی را درست میکنیم : در تابه روغن مایع ریخته  و پیاز خرد شده را تقت میدهیم  سپس گوشت چرخ  کرده را ریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم  کشکش و  نمک و فلفل سیاه می ریزیم  و از حرارتبرمیداریم  و جعفری ریز خردش ده می ریزیم  سپس گردوی درشت خرد شده می ریزیم و مخلوط میکنیم  از خمیر تکه هایی برداشته و  با دست پهن میکنیم  از مواد د اخلی گذاشته  و  خمیر را می بندیم و گرد میکنیم  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم  رویش زرد تخم مرغ می مالیم  و استراحت می دهیم  در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد