کیک فندقی

وقتی در یک کیک  دانه های فندق با شکلات ترکیب می شود مزه بسیار خوبی پیدا میکند و کیک لذیذی می شود این هم رسپی :

مواد لازم:

شکر 1.5 لیوان

آرد 2.5 لیوان

شکلات دانه ای 1 لیوان

شیر نصف لیوان

تخم مرغ 3 عدد

روغن مایع نصف لیوان

تخم مرغ 3 عدد

روغن مایع نصف لیوان

کاکائو 2 قاشق

سس شکلاتی  2 قاشق

شیر

فندق خرد شده 1 استکان

بکینگ پودر 1پاکت

وانیل 1 پاکت

طرز تهیه :

تخم مرغ ها و شکر را در یک کاسه ریخته  و با همزن مخلوط میکنیم سپس رویش شیر و روغن می ریزیم  سپس آرد الک شده را کم کم می ریزیم و مخلوط میکنیم  سپس شکلات دانه ای را ریخته فندق را می ریزیم  مخلوط میکنیم قالب کیک را چرب کرده  و آرد پاشی میکنیم  مایه را ریخته در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دخیک  بمدت 35 دقیقه قرار می دهیم  روی کیک سس شکلاتی می ریزیم و با فندق تزیین میکنیم

 

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد