شیرینی رول11این بقچه شکل متفاوتی دارد که آن را از بقچه های پنیری دیگر متمایز کرده است اگر فکر میکنیم درست کردن این بقجه مشکل است اصلا اینطور نیست در ادامه به شکل تصویری آموزش داده شده است

مواد لازم:

آب ولرم نصف استکان

شیر ولرم  1 استکان

کره ذوب شده 100 گرم

تخم مرغ 1 عدد

خمیر مایه 1 قاشق مربا خوری

شکر 1 قاشق مربا خوری

نمک کمی

آرد به مقدار لازم

رویه:

کره یا روغن جامد نرم شده

مواد داخلی:

پنیر سفید

رویه:

کره یا روغن ذوب شده

شیرینی رول

شیرینی رول1

شیرینی رول2

شیرینی رول3

شیرینی رول4

شیرینی رول5

شیرینی رول6

شیرینی رول7

شیرینی رول8

شیرینی رول9

طرز تهیه :

همه مواد را به جز آرد با هم مخلوط میکنیم  و آرد را آرام آرام می ریزیم  تاخمیر یکدستی بدست آید رویش را پوشانده 1 ساعت استراحت می دهیم  و با وردنه باز کرده قطرش زیاد نباشد و رویش کره نرم شده مالیده و رول میکنیم ( مثل شکل) حالا به اندازه 2 انگشت برش میزنیم  و با انگشت  جا باز کرده ( مثل شکل) پنیر را ریخته  می بندیم و در سینی وارونه قرار می دهیم در سینی فر بمدت 15-20 دقیقه قرار می دهیم رویش کره ذوب شده می مالین و در فر 180 درجه می پزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.