5686876

اگر جزو افرادی هستید که زیاد سیب زمینی میل می کنند و علاقه زیادی به طعم و مزه و خوراکی های حاوی آن دارید بهتر است نسبت در مورد عوارض و آسیب های این خوراکی پرطرفدار بیشتر بدانید

ناصر رضایی پور درباره برخی نکات مهم حفظ سلامی اظهار داشت: دل و جگر، سنگین و هضمشان سخت است.

به گفته وی بهتر است دل گوسفند را در روغن کنجد خواباند و کباب کرد و در کنار آن، از موادی چون آویشن، زیره، فلفل و گل‌پر استفاده کرد.

این دستیار تخصصی طب سنتی ادامه داد: مزاج زمستان، عموماً سردوتر است؛ پس این فصل، مخالف طبیعت افراد بلغمی‌مزاج و پیران است ولی برای صاحبان مزاج گرم و خشک و جوانان مناسب است.

رضایی پور درباره شایع‌ترین بیماری‌ها در زمستان افزود: زکام (سرماخوردگی یا آبریزش از بینی) و نزله (ترشحات پشت‌حلقی که آن را «ام‌الامراض» نامیده‌اند) که از شایع‌ترین بیماری‌های زمستان هستند.

مصرف بیشتر آبگوشت و کباب گوشت پرندگان در فصل زمستان

وی عنوان کرد: توصیه می‌شود در زمستان، برای قوی‌شدن دستگاه گوارش، غذاهای سنگین‌تر و مغذی‌تری چون هلیم، کله‌پاچه، گوشت و آبگوشت و کباب گوشت پرندگان، بیشتر خورده شود و از غذاهای سردوتر پرهیز کرد.

چاقی‌های موضعی و انسداد در مجاری بر اثر مصرف زیاد سیب زمینی

این دستیار تخصصی طب سنتی اضافه کرد: زیادخوردن سیب‌زمینی، به‌ویژه در افرادی که فعالیت بدنی کمتری دارند، موجب تولید مواد غلیظ، لزج و نامناسبی در بدن می‌شود که می‌توانند باعث چاقی‌های موضعی, انسداد در مجاری مختلف, اشکالات عملکردی مغز و کبد و دستگاه گوارش و… شوند.

رضایی پور خاطرنشان کرد: خوب است عموم افراد جامعه، خوردن سیب‌زمینی را تا حد زیادی کم کنند و بهتر است در کنار غذاهایی که دارای سیب‌زمینی است، از دارچین، زنجبیل و آویشن شیرازی استفاده کنند.تسنیم