535943_244

استفاده مرتب و دائم از کامپیوتر و ساعت ها به صفحه آن خیره شدن می تواند تاثیرات نامطلوبی برای بینایی ما داشته باشد و موجب اختلال در بینایی ما شود

 این روزها برای بسیاری ما زندگی خلاصه می شود در صفحات دیجیتالی آبی رنگی که گاهی بدون اینکه متوجه باشیم بدون وقفه ساعت ها به آنها خیره می شویم؛ اما این صفحات جذاب با چشمان ما چه می کنند؟ آیا می توان سر دردهای بدون وقفه و اشک چشم را به گردن همین وسایل دیجیتالی دوست داشتنی انداخت؟

بر کسی پوشیده نیست که سبک زندگی کم تحرک و بدون فعالیت عصر حاضر تبعات کوچک و بزرگ بسیاری بر سلامت ما گذاشته است. نشستن های طولانی مدت نه تنها ما را چاق و تنبل کرده است بلکه خطر ابتلا به انواع بیماری ها از جمله سرطان و سکته های قلبی را افزایش می دهد؛ ولی پیامدهای زندگی وابسته به صفحات دیجیتال و صندلی های راحت به همین جا ختم نمی شود. چشمان ما آسیب پذیرترین عضوی هستند که در خاموشی و به تدریج قدرت خود را در اثر این سبک زندگی از دست می دهند.

همین موضوع باعث شده در حال حاضر تعداد افراد مبتلا به «فشار چشم دیجیتال» روز به روز با سرعت شتابنده ای افزایش پیدا کند. خشکی و سوزش چشم، دید تار، خستگی چشم، سر درد، کمر و گردن درد از شایع ترین علائم این مشکل هستند. شاید پذیرش این موضوع برای ما سخت باشد ولی استفاده روزانه بیشتر دو ساعت از وسایل دیجیتالی زمینه بروز این علائم را فراهم می کند. این امر زمانی تشدید می شود که کاربران فاصله استاندارد با صفحات دیجیتالی را رعایت نکنند و مدت ها از فاصله ای نزدیک به این صفحان چشم بدوزند.

بنا بر تحقیقات انجام شده، در حال حاضر از هر 10 نفر هشت نفر به صورت هم زمان به دو صفحه دیجیتالی نگاه می کنند. افرادی که اغلب جزء کاربران پر مصرف محسوب می شوند و بیشتر از دو ساعت در طول شبانه روز به وسایل دیجیتال خود نگاه می کنند.تمامی این ها در شرایطی است که اغلب مردم صحبت کردن در خصوص این مشکل را ضروری نمی دانند به ندرت برای حل آن یا گرفتن مشورت به سراغ چشم پزشک می روند؛ ولی اگر قرمزی، سوزش و درد چشم به بخشی از زندگی روزانه شما بدل شده است بهتر است پیش از آنکه دیر شود و گرفتار عواقب جدی تر شوید به فکر راه چاره ای اساسی باشید.

منبع دیلی میل