486xNxear-infection-pain2.jpg.pagespeed.ic.I4s4vcOvHj

هدف از جراحی ماستوئید، برداشتن کلستئاتوم، افزایش دستیابی به ساختمانهای بیمار و ایجاد گوش خشک و سالم می باشد. در صورت امکان در حین انجام اولین پروسجر جراحی، استخوانچه ها نیز ترمیم می شوند. اما گاهی اوقات وسعت بیماری اولیه موجب می شود که کار ترمیم استخوانچه ها به جراحی نوبت دوم موکول گردد.
ماستوئیدکتومی از طریق یک برش پشت گوشی انجام می شود با خارج کردن سلولهای هوایی ماستوئید، عفونت برطرف می شود. گرچه خطر آسیب به عصب صورتی مسئله نادری است اما احتمال صدمه آن در طی جراحی های گوش و ماستوئید همیشه وجود دارد. با بهوش آمدن بیمار بعد از عمل جراحی هر گونه شواهد دال بر فلج عصب صورتی باید به پزشک گزارش شود. برای کنترل کلستئاتوم عود کننده یا باقیمانده ممکنست انجام یک ماستوئیدکتومی ثانویه لازم باشد. مکانیسم شنوایی هم ممکنست بطور همزمان ترمیم شود میزان موفقیت این عمل برای اصلاح کاهش شنوایی هدایتی، در حدود 75% است. جراحی معمولا در بخش سرپایی انجام می شود. یک پانسمان فشاری بر روی ماستوئید قرار داده می شود که تا 48-24 ساعت بعد از جراحی باقی می ماند.
فرآیند پرستاری: بیماری که تحت جراحی ماستوئید قرار می گیرد.
اگرچه بعضی از پروسجرهای جراحی گوش، تحت پروسجرهای تضعیف هوشیاری (Sedation) انجام می شوند اما جراحی ماستوئید نیاز به بیهوشی عمومی دارد.

این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد