d03-yl-flag-hearing-23-4_3

لابیرنتیت التهاب گوش داخلی است که می تواند منشا باکتریال یا ویروسی داشته باشد. گرچه رواج آنتی بیوتیک درمانی شیوع این بیماری را کاهش داده است اما لبیرنتیت باکتریایی بعنوان عارضه اوتیت میانی هنوز وجود دارد. عفونت می تواند از طریق غشاء روی دریچه های گرد یا بیضی وارد گوش داخلی شود لایبرنتیت ویروسی یک تشخیص پزشکی شایع است اما درباره این بیماری که شنوایی و تعادل را تحت تاثیر قرار می دهد، اطلاعات کمی در دسترس هست. شایعترین علل ویروسی عبارتند از: اوریون، سرخک، سرخجه، آنفولانزا، بیماریهای ویروسی مجاری تنفسی فوقانی و اختلالات شبه هریسی اعصاب صورتی و آکوستیک نیز می توانند علت لابیرنتیت باشند.
تظاهرات بالینی
لابیرنتیت با شروع ناگهاین سرگیجه ناتوان کننده تهوع و استفراغ، درجات مختلف کاهش شنوایی و احتمالا وزوز گوش مشخص می شود. معمولا اولین حمله شدید است اما حملات بعدی که در یک دوره چند هفته ای تا چند ماهه اتفاق می افتند شدت کمتری دارند.
درمان
درمان لابیرنتیت باکتریال عبارتست از: آنتی بیوتیک درمانی وریدی، جایگزینی مایعات و تجویز داروهای تضعیف کننده دهلیز از قبیل Meclizine و داروهای ضد تهوع درمان لابیرنتیت ویروسی در واقع درمان نشانه هاست.

این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد