759136_371

می خواهیم روش تهیه آش با طعم انار را به شما آموزش دهیم این آش بسیار لذیذ و تزش مزه است و در این فصل گزینه مناسبی برای پیش غذاست و می تواند بای درمان سرماخوردگی موثر باشد

 آش انار یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی است. چون انار حاوی آنتی اکسیدان بالاست، این آش انتخاب مناسبی برای روزهای سرد و همچنین هوای آلوده است.

مواد لازم:

  • سبزی آش ۱/۲ کیلوگرم
  • لپه ۱/۴ لیوان
  • برنج ۱/۴ لیوان
  • بلغور ۱/۴ لیوان
  • گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • پیاز سرخ شده به میزان لازم
  • رب انار ۲ قاشق سوپ خوری
  • آب انار ۱ لیوان
  • نعناع به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • دانه انار ۲ قاشق غذاخوری
  • آب  ۵ لیوان

نکته:

در این دستور می توانید به جای لپه از عدس هم استفاده کنید.

طرز تهیه:

1- ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس لپه را به آن اضافه می کنیم و پس از تفت کوتاه با ۵ لیوان آب می پزیم.

2- برنج و بلغور و سبزی آش را اضافه می کنیم . در این میان کوفته قلقلی را آماده می کنیم.

3- گوشت را با پیاز رنده شده و کمی نمک و زرچوبه ورز می دهیم و گلوله های ریزی درست می کنیم. سپس آنها را در روغن تفت می دهیم.

4- آب انار و رب انار را با کوفته قلقلی به آش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد. نمک و فلفل را فراموش نکنید.

5- آش را در ظرف مناسب ریخته و با پیاز داغ و نعناع داغ و دانه های انار تزیین کنید. نوش جان.

وب سایت آشپزباشی