768247_992
اگر می خواهید تارتی با سبزیجات و  به صورت رژیمی تهیه کنید توصیه می کنیم این تازت را انتخاب کنید چون هم کم کالری و هم سالم است و انتخاب خوبی برای افرادی است که رژیم غذایی میگیرند
 کدو سبز جزو دسته خوراکی های رژیمی محسوب می شود، در این مطلب با استفاده از خمیر هزارلا طرز تهیه تارت گوجه و کدو را برای شما عزیزان آموزش داده ایم. شکل ظاهری این غذا شبیه پیتزا است.
مواد لازم:

  • روغن زیتون 2قاشق سوپخوری
  • پیاز 1عدد
  • پنیر پارمزان 150گرم
  • خمیر هزارلا 400گرم
  • گوجه فرنگی 1عدد
  • تخم مرغ 1عدد
  • زیتون 10عدد
  • آرد به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • آبلیمو 3قاشق غذاخوری
  • کدو سبز نیم کیلو

طرز تهیه:

1.ابتدا مقداری خمیر هزارلا تهیه کنید.فر را با دمای۴۵٠ فارنهایت یا ٢٣٠ سانتیگراد گرم کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.کدو را شسته و به صورت خیلی نازک ورقه ورقه کنید و آن را به مدت 2تا4ساعت داخل آبلیمو و مقداری نمک و فلفل قرار داده و درون ظرف در بسته داخل یخچال قرار دهید.

2. روغن زیتون را داخل تایه داغ کرده و کدو ها را داخل آن سرخ کنید کدو را بعد از سرخ کردن از تابه خارج کنید.پیاز را به صورت ریز خرد کرده و ان را درون روغن کدوسبز یا روغن جداگانه به خوبی سرخ کنید و به آن مقداری نمک،فلفل و در نهایت کدو اضافه کنید.

3.خمیر هزارلا را روی تخته کار که آرد پاشی شده باز کنید و آن را به روی کاغذ روغنی انتقال داده و با چنگال آن را سوراخ سوراخ کنید.پنیر را رنده زده و روی خمیر بریزید و مواد را روی پنیر پخش کنید ولی چند سانتی از اطراف را خالی کنید.

4.گوجه فرنگی را به صورت خیلی نازک برش زده و روی مواد قرار دهید .تخم مرغ را داخل ظرفی بشکنید و کاملا هم زده و آن را روی تارت بریزید.خمیر کناره تارت را به سمت تو تا بزنید.تارت را در طبقه وسط فر به مدت 40تا50دقیقه بپزید و بعد از پخت روی آن زیتون خرد شده بریزید.

وب سایت دلگرم