tea-cake

این کیک شکلاتی کیک بسیار مناسبی برای مهمانهایتان است اکنون شیوه درست کردن این کیک متفاوت را یادبگیرید:

مواد لازم:

روغن مایع 1 لیوان

شکر 1.5 لیوان

تخم مرغ 3 عدد

چای دم شده ولرم 1 لیوان

وانیل 1 پاکت

کاکائو 3 قاشق

گردوی کوبیده شده  نصف لیوان

آرد 3 لیوان سرپر

سس:

شکلات تلخ 120 گرم

کره 2 قاشق نرم شد

گردو 1 لیوان درشت خرد شده

 

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ  و شکر را دریک کاسه ریخته و هم میزنیم تا کرم رنگ شود سپس روغن مایع و چای را ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم  سپس آرد الک شده , وانیل, کاکائو و بکینگ پودر را می ریزیم و مخلوط میکنیم  دقت کنید که آرد باید کم کم ریخته شود در آخر گردو را می ریزیم  در قالب کیک چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم  و مواد کیک را می ریزیم  درفر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقهه قرار می دهیم  20 دقیقه اول اصلا درب فر را باز نمی کنیم  سپس سس را درست می کنیم به این طریق که  شکلا تلخ و کره را به طریق بن ماری ذوب میکنیم   و مخلوط میکنیم  روی کیک ولرم می ریزیم  وقتی سس ولرم شد گردو های درشت خرد شده را می ریزیم  وقتی ولرم شد سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد