2

بسیاری از مبتلایان به دیابت نوع دوم نیاز به دارو، رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم برای کنترل قند خون خود دارند. اگر مبتلا به دیابت نوع دوم بوده و به دارو نیازمندید پزشک تان درباره ی انواع گزینه های درمانی و گزینه ای که برای شما مناسب تر است با شما صحبت خواهد کرد. بعضی داروها باعث می شوند تا وزن شما بیشتر شده و دچار کاهش قند خون شوید. پزشک باید به شما کمک کند تا بین مزایا و مضرات کاهش قند خون و افزایش وزن، تعادل ایجاد کنید.
برخی از انواع رایج داروهای کنترل کننده ی قند خون عبارتند از: متفورمین، سولفونیل اوره ها، پیوگلی تازون، آکاریوز، و انسولین.
نکته:
اگر از سولفونیل اوره ها استفاده می کنید درباره خود کنترلی قند خون باید با پزشک تان صحبت کنید.

علاوه بر خود کنترلی که توسط بیمار انجام می گیرد پزشک متوسط قند خون را از طریق آزمایشی به نام
Hb, A1C هر دو یا سه ماه یک بار اندازه می گیرد.
Hb, A1C آزمایشی است که متوسط گلوکز حمل شده توسط سلول های قرمز خون طی دو تا سه ماه گذشته را اندازه می گیرد.
Hb, A1C مشابه سطح قند خون که توسط گلوکومتر اندازه گرفته می شود، نمی باشد. اندازه گیری سطح قند خون برای کنترل تغییرات روزانه در خون شما مناسب می باشد اما سطح Hb, A1C به تدریج تغییر می کند و بنابراین می تواند برای بررسی کنترل درازمدت قند خون و پاسخ به تغییرات شیوه ی زندگی و داروها به کار رود.
دیابت نوع دوم:
اگر فردی دیابت نوع دوم داشته باشد ممکن است بعضی از نشانه های دیابت را که در قسمت دیابت نوع اول ذکر شد از خود بروز دهد ولی بعضی افراد مبتلا به دیابت نوع دوم هیچ نشانه ای ندارند.

این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد