782852_992
این شیربرنج بسیار خوشمزه و مقوی است و صبحانه مردم هند می باشد می خواهیم به سبک آن ها آن را تهیه کنیم این صبحانه مقوی و سرشار از ارزش های غذایی می باشد

شیربرنج هندی، در اصل Palada Pradhaman صبحانه‎ای خوشمزه و مقوی است که میزان شیر آن را می‎نوان بسته به نیازمان افزایش دهیم و سرد یا گرم میل کنیم. بعضی افراد دوست دارند شیربرنج را بدون شکر درست کرده سپس با عسل و یا مرباهای مورد علاقه شان نوش جان کنند.

مواد لازم :

  • شیر 2 پیمانه
  • برنج ½ پیمانه
  • شکر ½ پیمانه
  • بادام هندی 2 قاشق سوپ‎خوری
  • کره آب شده 1 قاشق غذاخوری
  • کشمش 1 قاشق غذاخوری
  • پودر هل کمی

طرز تهیه:

1. کره آب شده را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می‎دهیم، بادام هندی خردشده را  اضافه کرده و سرخ می کنیم تا عسلی رنگ شود سپس کشمش (اگر کشمش دوست ندارید می‎توانید اضافه نکنید) را اضافه کرده و یک دقیقه تفت می دهیم. (توجه داشته باشید که کشمش را زیاد تفت ندهید چون زود می سوزد )

2. مواد را از تابه خارج کرده، برنج رادر همان تابه قبلی  ریخته، سرخ می‎کنیم تا طلایی رنگ شود و بعد شیر را به آن اضافه می کنیم.

3. هنگامی که شیر شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کرده مدام هم می‎زنیم تا جایی که برنج نرم شده، مقدار شیر نصف شود و ترکیب غلیظ و پودینگی داشته باشیم .

4. در این مرحله شکر را همراه با پودر هل ترکیب می‎کنیم و حرارت می‎دهیم شعله را برای 3 تا 5 دقیقه کم می‎کنیم تا قوام پیدا کرده و نیمه غلیظ شود، سپس شعله را خاموش می‎کنیم.

5. در انتها با بادام هندی و کشمش تزیین می‎کنیم، سرد یا گرم سرو کنیم. طرز تهیه شیر برنج بادام را در این جا یاد گرفتیم.

وب سایت نمناک