794690_719
این برنج به سبکی جدید و تازه تدارک دیده شده است و با تزئین میوه و آجیل طعمی متفاوت به خود گرفته است می تواند برای کسانی که عاشق مزه کردن غذاهای جدید هستند انتخاب مناسبی باشد

در این مطلب طرز تهیه نوعی برنج خوشمزه و سرشار از ادویه به نام برنج قهوه ای با میوه و آجیل بیان می گردد که برای عطر تازه و طعم ویژه اش, قطعات میوه و مغز آجیل به آن افزوده می شود.

مواد لازم:

  •  کره حیوانی یا روغن : 4 قاشق غذاخوری
  •  پیاز بزرگ خرد شده : 1 عدد
  •  سیر له شده : 2 حبه
  • زنجبیل تازه ریز خرد شده : 2.5 سانتیمتر
  •  پودر فلفل قرمز : 1 قاشق چای خوری
  •  زیره : 1 قاشق چای خوری
  •  پودر یا خمیر کاری با تندی متوسط : 1 قاشق غذاخوری
  • برنج قهوه ای : 300 گرم
  • عصاره سبزیجات جوشیده : 850 میلی لیتر
  •  گوجه فرنگی کنسروی خرد شده : 400 گرم
  •  برگه زردآلو یا هلو خیس خورده : 175 گرم
  •  نخود فرنگی منجمد : 90 گرم
  • موز کوچک و کمی سبز : 2 عد
  •  مخلوط آجیل تفت داده شده : 90 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

1. کره حیوانی را در یک ماهیتابه بزرگ گرم نمایید و پیاز را به آن افزوده و به مدت 3 دقیقه به آرامی سرخ نمایید .

2. سیر , زنجبیل , پودر فلفل قرمز , زیره , پودر یا خمیر کاری و برنج را به ماهیتابه بیافزایید و به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا برنج کاملا به ادویه آغشته شده و سرخ شود .

3. آب را اضافه نمایید و هم بزنید . سپس گوجه فرنگی , فلفل و نمک را افزوده و به مرحله جوش برسانید . حرارت را کم نموده و درب ظرف را ببندید تا برنج به مدت 40 دقیقه به آرامی بپزد و آب آن تبخیر شود .

4. برگه زرد آلو یا هلو , فلفل دلمه قرمز و نخود فرنگی را به ترکیب بیافزایید و بگذارید با درب بسته ماهیتابه به مدت 10 دقیقه دیگر بپزند .

5. ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و اجازه دهید 5 دقیقه کنار بماند , بدون آن که درب آن را باز نمایید .

6. موزها را پوست نموده و حلقه نمایید . درب ماهیتابه را بردارید و با چنگال برنج را زیر و رو نموده تا خوب مخلوط شود . سپس آجیل های تفت خورده و موزها را به برنج اضافه نمایید و با تکان دادن ماهیتابه آن ها را کمی به هم بزنید .

7. برنج قهوه ای با میوه و آجیل را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نموده و گرم سرو نمایید .

وب سایت آشپز باشی: