5288686

 انتخاب بادام هندی با چه مشخصاتی باید صورت بگیرد تشخیص بادام هندی تازه چگونه میسر خواهد بود می خواهیم راهنمایی هایی در این زمینه به شما پیشنهاد دهیم

لازم است بدانید مغز بادام هندی باید کمی طعم خامی داشته و بدون مزه تلخ و تند باشد و چون پوسته آن در تماس با پوست سبب سوزش و خارش می‌شود، این محصول بدون پوست و خشک شده به بازار عرضه می‌شود. از آنجا که مغز خام بادام هندی قدرت حساسیت زایی بالایی دارد اغلب عرضه‌کنندگان برای کاهش آلرژیک بودن، آن را بو می‌دهند، اما چون بادام هندی بو داده، شور و اغلب کهنه است بهتر آن که خام آن را در صورت داشتن طعم مطلوب خریداری و در خانه به میزان مورد نیاز تفت دهید.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه جام جم، این روزها اغلب آجیل‌فروشی‌ها کسب و کارشان سکه است و اقلام مختلف آجیل شب عید را تازه یا کهنه به مشتری عرضه می‌کنند. افرادی که توان مالی پایین دارند ملاک خریدشان قیمت ارزان آجیل است و افرادی هم که از نظر بضاعتی وضع خوبی دارند هر چه آجیل گرانقیمت‌تر و خوش‌آب و رنگ‌تر باشد آن را انتخاب کرده و جلوی مهمان می‌گذارند. غافل از این که هیچ کدام از این دو گروه به مهم‌ترین شاخصه که تازگی آجیل است توجه نمی‌کنند و بیچاره آن مهمانانی که با این آجیل‌های مانده و کهنه پذیرایی می‌شوند و دم بر نمی‌آورند.

ضمن این که توصیه اصلی ما به خریداران آجیل توجه به سلامت و تازگی آن است. پیشنهاد می‌کنیم در صورت ناتوانی در تشخیص تازگی آجیل لطفا چشم بازار را کور نکنید و آجیل نخرید. در این نوشتار قصد داریم در مورد چگونگی تشخیص تازگی گرانقیمت‌ترین قلم آجیل که همان کاشو یا بادام هندی است اطلاع‌رسانی کنیم.

بادام هندی محصول آمریکای جنوبی (برزیل) است که البته امروزه هندوستان به دلیل داشتن شرایط آب و هوایی خاص بزرگ‌ترین تولیدکننده آن است. بادام هندی به دلیل وارداتی بودن وقتی وارد ایران می‌شود و به دست مشتری می‌رسد اغلب تازگی خود را از دست داده و مانده و دارای طعم ناخوشایندی است و بر این اساس بیشتر خریداران با طعم واقعی و تازه بادام هندی آشنا نیستند و نمی‌دانند این محصول در زمان عرضه باید دارای چه ویژگی‌هایی باشد.

لازم است بدانید مغز بادام هندی باید کمی طعم خامی داشته و بدون مزه تلخ و تند باشد و چون پوسته آن در تماس با پوست سبب سوزش و خارش می‌شود، این محصول بدون پوست و خشک شده به بازار عرضه می‌شود. از آنجا که مغز خام بادام هندی قدرت حساسیت زایی بالایی دارد اغلب عرضه‌کنندگان برای کاهش آلرژیک بودن، آن را بو می‌دهند، اما چون بادام هندی بو داده، شور و اغلب کهنه است بهتر آن که خام آن را در صورت داشتن طعم مطلوب خریداری و در خانه به میزان مورد نیاز تفت دهید.

نحوه بسته‌بندی بادام هندی

بادام هندی یکی از مغزهایی است که در شرایط نامناسب و در رطوبت بالا به سرعت به توکسین‌های خطرناک آلوده می‌شود که مصرف مستمر آن می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان کبد را افزایش دهد. به همین دلیل مغز بادام هندی باید در قوطی‌های فلزی قلع اندود که حاوی گاز بی اثر باشد به صورت مهر و موم شده از کشور صادرکننده به کشور مقصد ارسال شود که اغلب فروشندگان متعهد در هنگام فروش برای اثبات تازگی و سلامت این محصول به نوع بسته‌بندی و تاریخ مصرف آن اشاره می‌کنند. چروکیدگی، آفت‌زدگی و طعم و بوی نامطلوب همگی از نشانه‌های فساد محصول است. بادام هندی را می‌توانید برای ماندگاری بیشتر در یخچال و فریزر نگهداری کنید.

مراقب احتمال بروز شوک حساسیت باشید

لازم است بدانید بادام هندی در برخی افراد مستعد به محض مصرف موجب بروز شوک حساسیتی می‌شود که می‌تواند منجر به تورم و انسداد مجاری تنفسی، التهاب و کهیر و قرمزی پوست یا دردهای شکمی و اسهال و استفراغ شود که فرد بلافاصله باید به مراکز درمانی ارجاع و از آن پس این مغز را از میان تنقلات آجیلی خود حذف کند.